Eskalofrío

60%
Eskalofrío
Plakát traileru
Santi má problémy - nedokáže se pohybovat na volném slunečním světle, začínají mu růst podivně zuby a čím dál více se rozšiřuje jeho nemoc. Spolu s jeho matkou na jeho přání tedy odjedou tam, kde by se jeho problémy měly vyřešit, do míst kde slunce nesvítí. V novém domě a hlavně jeho okolí se ovšem začnou dít podivné věci, se kterými je navíc Santi spojován. Pokud nechce čelit obvinění, bude muset věci vyřešit.



xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Takové nedotažené. Hlavně proto, že se nedaří přiblížit hrdiny, o které tak nemáme strach. To je pak atmosféra a zajímavý vývoj děje dost k ničemu.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
No, do hororu to mělo trochu dál, ale svou atmosféru to mělo. Nijak mě tento film nepřekvapil ani nemohu tvrdit že je nejhorší. Prostě povedený.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Španělské horory v poslední době zaznamenaly docela velký "BOOM" a uznávám, že některé jsou na dost velké úrovni. Zde u tohoto filmu je toto tvrzení také na místě. Atmosférický horor, ve kterém není sice moc krve a ani lekaček, ale na druhou stranu je to natočené v docela temných a na atmosféře pomáhajícícch lokalitách. Ovšem co film shazuje a mě donutilo strhnout jednu hvězdu na průměrné 3* je finální pointa, která byla spíše směšná.

Dodatečné informace

Původní název:
Escalofrío (více)
  • Španělsko Eskalofrío
  • Španělsko Escalofrío
  • Španělsko Shiver
  • Španělsko Vathia sto skoteino dasos
Země původu:
Španělsko
Ocenění:
Žádná ocenění