Tři vejce do skla

71%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6.5
Pěkná veselohra, i když mám spoustu oblíbenějších "filmů pro pamětníky".
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Slušná komedie, dobře odvedené řemeslo a herecky na velmi vysoké úrovni. Kdyby každá současná česká komedie odvedla, alespoň takovýto standard, bylo by se rozhodně na co dívat.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
9.5
Burian boduje kde se jen dá. Ten by snad zachránil i béčkový film od odpadu.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
7.5
Tak podle mne patří právě tento film s Vlastou Burianem do 2. kategorie, kdy začátek je dobrý, to se smějete, ale druhá půlka filmu už dost pokulhává. Ale hraje zde Burianův pes Rolf. A naši měli taky psa Rolfa! (Bez ohledu na Buriana!) Nicméně v každé Burianově komedii je něco, co stojí za připomenutí, i když film jako celek za mnoho nestojí. Kromě detektiva Babočky a padoucha Webera si s chutí a neopakovatelným elánem zahrál Burian i ruského knížete Nariškina, jenž mimořádně zbožňuje vodku. V uniformě carského důstojníka nádherně zazpíval „Oči černija“ a předvedl skvělou parodii na kozáčka. Kvůli tomuto výkonu dávám 75%.
kawa
3 388 bodů
6
Burianovský standard tentokráte zůstal někde na začátku a v námětu, pokud by se zbytečně nepachtil v trojkombinaci rolí, mohla být látka výživná, takto zůstává výsledek jalový.
samik
324 bodů
9
Film, který rozesměje i po sté reprize.
pesrex3
291 bodů
Nezapomenutelný V.Burian v akci.
Marci55
148 bodů
8
Asi se najde jen malé procento, které by neznalo filmy s Vlastou Burianem. tento patří podle mě k těm jeho povedenějším. S filmy kde hraje se dobře odpočívá a relaxuje. kdo žádný neviděl, tak doporučuji. Výborný herec a vůbec nevadí, že jsou to již starší filmy. Dá se na ně koukat stále dokola.