Stalo se

56%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
M. Night Shyamalanův omyl nesrovnávatelný s jeho dalšími omyly. Příběh o vraždícím jitroceli nebyl nikdy nudnější. A dokonce chybí i šokující zvrat. Ono bude nakonec dobře, že se chopil raději Vládce větru...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Za budování atmosféry klobouk dolů, ALE; pochopil bych teroristický útok chemickou zbraní jako vysvětlení kde se to svinstvo vzalo; co to mělo za závěr? To se jako rostlinky vzbouřili proti lidem a tímto způsobem se lidstvu pomstili?? Za co? Za to, že je málo zalévaly?? No, film byl jinak povedený a sebevraždy perfektní, ale ten konec mě opravdu rozesmál. Nevím co si mám o tomto filmu myslet.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
o strachu a napati sa vobec neda rozpravat, ale obcas to ma nabeh na genialnu komediu... marky mark mal byt za svoj rozhovor s kvetinou nominovany na oscara...
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Výbornej námět, ale poněkud zvláštně zrealizován. Film bych přehlédnul a zapoměl na něj, ale nejde to, protože v kolonce režie je jméno Shyamalan, tvůrce kultovní záležitosti šestý smysl, nechtělo se mi to ani uvěřit. Celý film se jen utíká před něčím, dialogy jsou prázdné a většinou naprosto mimo, čekal jsem nějakou závěrečnou pointu, zvrat, který je typický pro tohoto režiséra, a který vyvodí mrazení po zádech, ale nedočkal jsem se ničeho. Film začne z ničeho a skonči nikde. Plusem je snad jen hudba a obstojné herecké výkony především ze strany tahouna celého filmu Marka Wahlberga, který patří mezi mé oblíbence a ještě bych vyzdvihl některé sebevraždy, které vypadaly efektně. Jinak je to další šlápnutí vedle pana Shyamalana, sory chlape, ale tohle ti opravdu nevyšlo.
blazma
blazma
4 928 bodů
4
Strašně velký potenciál, i herci v hlavní roli byli fajn. Jenže nakonec v tom filmu o nic nejde. Jenom utečou z města, potom utečou na venkov, potom zase do opuštěného baráku a zničeho nic na ně ta nákaza nepůsobí. Strašně promarněný potenciál.
Kamil Fila
Kamil Fila
4 111 bodů
4
Ani vlastne nevim, proc hodnotim tak vysoko. Snad za to, ze ten film dovede temer do konce napinat s otazkou "co za tim vezi". Ale bic upleteny, z - vite ceho - , nezapraska, protoze to ani nebylo v planu. Prvni Shyamalanuv film bez pointy, ale i cehokoli jineho. Je mi dost lito autora, protoze se mu ted bude spousta lidi smat.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
2
Sluška trapných keců, aneb už se na podruhý nebude říkat, že je venku čerstvý vánek. Dobře, lidem už taky pomalu šibe z těch nošení roušek, povinnému očkování nějakého žluklého hnusu, co se musí píchat, pokud si budete vůbec chtít nakoupit hajzlpapír do Tesca. Zkrátka, taky se upřeně budu soustředit jen tak do větru, seberu hned první větev od stromu, vyzleknu si kalhoty, a úderem na tři, si to silnou větvičku nacpu konstantně do prdele, a místo toho aby mě to zabilo, z toho budu mít maximálně tak sexuální potěšení. Teď vážně, pokud někdy znovu uvidím Marka, co bude promlouvat do duše, takovému ibiškovi, nebo pažitce, a ta mu zřejmě pomocí s halucinogeních látek odpoví - "Marku, všechno tu podpal, a zabij všechny okolo sebe!", slibuju že nebudu vykrádat vtipy ostatním kolegům (ne, že bych to dělal, fakt, nekecám). A aby se poznalo, že režisér si taky pár ibišků hodil do kari, musel svý herce minimálně půl roku učit, jak projevit známku emoce jen upřeným pohledem do kamery, s vyhulenýma očima jako tele. Samoúčelná samovražda diváka, nic jiného.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
9
Velice dobrý.Nepětí ale ten příběh takový zvláštní.
siginho
siginho
649 bodů
1
Absolutní katastrofa postrádající jakoukolikv logiku děje. Asi nejvíc mne "dostala" scénu u opuštěného domu, kdy maniak zabije dvy mládence a halvní hrdina s partnertkou nic??! To mu došli náboje nebo co? Na snímku není nic , co by stálo za zmínku kvality. 10% dávám pouze za záběry pohybujících se stromů ve větru. mám rád přírodu...
Robert Neville
175 bodů
5
Tvůrci film popisují jako paranoidní thriller s neočekávanými zvraty, temnou atmosférou a bůhví čím vším ještě. Nejtemnější na celém filmu byly asi titulky. Ale ty už člověk moc nevnímal, protože pokud nespal, věnoval se v době titulků mnohem užitečnějším činnostem, např. si hrál s nabitou pistolí. Snímek postrádá jakoukoliv stránku paranoidního thrilleru, za který se označuje a svým napětím a zpracováním ho lze přirovnat k filmové tvorbě televize Nova.