Keith

71%
Keith
Plakát traileru
Americké romantické drama vypráví milostný příběh Natalie, která má všechno, po čem ostatní dívky touží - je skvělá studentka z dobré rodiny, hvězda atletiky a královna střední školy, do níž chodí. Od dětství každý její krok bedlivě střeží ambiciózní rodiče a zdá se, že do dívčiny budoucnosti nemůže nic zasáhnout. Jenže pak se objeví Keith, svobodomyslný, tajemný a problematický mladík, který nemá co ztratit. A i když Natalie rozumem ví, že by si ho měla držet od těla, srdci poručit nedokáže. Keith ji zatáhne do řady podivných dobrodružství a ona se stále víc snaží zjistit, kdo doopravdy je. Když mladík najednou zmizí, Nataliin svět se rozpadne. A poté, co odhalí jeho temné tajemství, se život dvojice jednou provždy změní.



hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Na druhé shlédnutí už to nepůsobí tak silně, ale i tak je to hodně nadprůměrný inteligentní romantický příběh, a takové ja můžu v jakoukoli roční dobu. 8/10
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
6
Romanťák, ve kterém opět hraje nemoc, ale třeba ve srovnání s Hvězdy nám nepřály je to o poznání slabší. Nejvíc co to shazuje je chování Keitha, které by mu sice ve skutečnosti mohlo přihrát nějakou dívku do postele, ale tady mi to nesedělo a dokonce to bylo chvílema už otravný a celkově je to trochu na hlavu padlý. Takže slabší průměr.
kath
kath
150 bodů
9
Tohle je přesně jeden z filmů, na které se dokoukám a potom půl hodiny a někdy i víc hledám a hledám filmy, který by těmhle byly alespoň trošku podobné. Sympatičtí herci snad ve všech rolích v čele s mým favoritem Jesse McCartneym. Asi od půlky filmu jsem čekala, jak film skončí (nechci spoilerovat), ale pevně jsem doufala v to, že se pletu. Nepletla a ve finále jsem za to byla i ráda.

Dodatečné informace

Původní název:
Keith (více)
  • USA Keith
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch