Tři

50%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
5
Má to být thriller, ale je to předvídatelné až hrůza ... Nic, co by stálo za hlubší studii - jen pohledná baba a dva chlapi: mladý lodník a jeho zákazník - hloupý nafoukanec, který je zvyklý velet, ale bez prkenice se jeho image alfa samce nějak vytrácí, což nelibě nese a při první příležitosti vytasí sérii podpásovek ... Dobrá je scénka boje na život a smrt mezi Manuelem a Jackem, do níž je prostřihy vsazená scénka s voodoo zhrzené ex. jinak nic moc - snad ještě ten otevřený konec Jacka zanechaného na ostrově bez možnosti rozdělat si oheň.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Dost příjemné překvapení o 2 kohoutech a jedné sexy slepici na opuštěném ostrově...6.5/10
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
6
To, co začíná jako trapná telenovela, se nakonec přehoupne do (chvílemi dost napínavé) hry o to, kdo má větší nervy. 2 a 1/2*...
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
5
Prvních desítek minut s příchutí romantické Modré laguny,ale jakmile se do hry dostává Billy Zane opět v roli thrillerového psychopata zrazu se romantika rozšumí a nastává thriller ve všech směrech.Kelly Brook je opravdu sexi a na chvilku bych i já rád ztroskotal na opuštěný ostrov s tak krásnou mušličkou.Vracím se k Three:Billy Zane s pleškou a zlými oči opět nezklamal a přinesl vůni thrilleru,Stewart Raffill s průměrnou režií,ohranou pointou nijak nepřekvapil a tenhle příběh jsme už v minulosti viděli xkrát,proto jsme si ho tak nevychutnali.