Sám doma a bohatý

48%

Komentáře a recenze 17

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4.5
Sám doma a bohatý je taková poslední snaha vyždímat Macaulay Culkina do poslední kapky. Obsazení ač je vcelku povedené,tak nezachrání podprůměrný scénář,který vznikl jen za účelem rychlé zisku ke kterému mělo dopomoct právě obsazení Culkina. Každý kdo má oči a všech pět pohromadě ví,že tohle je jen příživník,který se snaží těžit z úspěšných snímku Sám doma.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
5
Slabý odvárek předchozích dílů s Kevinem. Slabý příběh ohledně jeho rodičů a klasický laciný padouch, který chce získat moc nad financemi Kevinovy rodiny. Spousta klišé, málo humoru a předvídatelný závěr. Dvojkou mohla celá tato série klidně skončit.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4
Hodně neúspěšný a málo zábavný díl.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
4
Nenechajte sa zmiasť -nemá to nič spoločné so Sám Doma!
Milandob
Milandob
8 900 bodů
2
český názov parazituje na úspechu série sám doma (a to robí v podstate i tento film), inak ide o adaptáciu u nás neznámeho komixu richie rich (postava richieho sa objavila i v jednom diele simpsonovcov). culkin je tu klasicky otravný a neznesiteľný ako i všetko ostatné v tomto filme. je to strašná nuda (existujú však i horšie filmy).
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
1.5
Dala bych tomu jiný název než Sám doma ... V originále zní název Ri¢hie Ri¢h. Macaulay Culkin bohužel stárnul a tak se tvůrci snažili vytěžit ještě ze slavného jména co se dá. Příběh je nudný, zápletka hrozná a napadá mě přísloví, že opakovaný vtip přestává být vtipem.
kedl
kedl
6 380 bodů
4
Chudý bratříček svých předchůdců.
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
6.5
Mohl byste tu už prosim vás někdo pochopit že toto nemá se sérií Sám doma nic společnýho.? V česku akorát chtěli distributoři vydělat víc cashe tak tomu dali ten název, ale jinak krom Culkina je toto naprosto jiná serie filmů... A kdo zná aspon předlohu Richie Riche, tak mu tenhle kousek bude celkem sympatickej... Bohužel do česka se tahle postavička moc nedostala noo.. škoda.
saboter
saboter
3 564 bodů
5.5
Slušné zpracování a navázání na tuhle rodinou ságu po spíšerné trojce a eště horší čtyřce si tak aspoň zpravíte chuť a můžete si tak vychutna skvělý
  • humor
  • herci
  • příběh
  • scénář nic moc
  • mohlo se vytěžit více
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
5
Docela dobrá komedie.Horší je však než předchozí dva díly.Místy je tato komedie i zábavná.Culkin zde odvedl trochu slabší výkon,než v Sám doma 1 a Sám doma 2.Děj tohoto filmu vcelku ujde.Culkin je v roli pracháče vcelku dobrý.Tato komedie je však místy trochu fádní...Dávám hlavně za Culkina 50 procent.