Temný anděl

61%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
9
Jeden z mála povedených filmů Dolpha Lundgrena. Jeho postava je sympatická, tvrdá a typicky americká. Neustále hláškuje a jde za svým cílem. Snímek má švih, jehož tempo si poctivě drží, výborný scénář a nesmazatelné charisma. Takové náměty byly ve své době velmi populární. Vraždící mimozemšťan v neodolatelném podání Matthiase Huese je skutečně démonický. Děj se drží tématu a neotravuje vedlejšími motivy, což více dodává na atraktivnosti. V žádném případě nenudí. Neustále si vynucuje pozornost a vyvolává zvědavost. Dnes už klasika, která se pro fanoušky Dolpha Lundgrena stala kultem.
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
6
Až na to finále, který vypadá jak z každýho akčního filmu té doby, to je celkem dobrej film... Ale kdyby tý stopáži dali o dvacet minut míň, byl by film znatelně zábavnější...
  • Postava toho smažáckýho doktora
tomlery
tomlery
2 141 bodů
6.5
Jako malej jsem se na to koukal furt. Ikdyž jsem vyrostl stále se na to podívám. Mimozešťan je pořádně ďábelský, Lungren hraje policajta skvěle. Sem tam nějakej vtip, hudba našince Hanse. Tu pušku, co jednou ranou vyhodí do povětří auťák a co se dá schovat pod bundu, jsem si vždycky přál. Ale Ježíšek mi jí nikdy nedonesl.
brbla666
brbla666
1 534 bodů
7.5
docela slušně natočený snímek.