Trhala fialky dynamitem

32%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
2.5
Snímek chtěl pravděpodobně těžit z úspěchu Hoštické trilogie a Heleny Růžičkové,která zde opět hraje ženu z lidu. Je zde sice pár úsměvných situací,ale jako celek to vůbec nefunguje. Scénář nemá hlavu ani patu a sázka na "vesanctví" se tentokrát nevyplatila. Milan Růžička bohužel není Zdeněk Troška,který takové prostředí filmů kdysi ovládal na jedničku.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
5.5
Slušná blbost a z filmu číší čistá naivita pár let po převratu. Pár lepších momentů ve filmu je a přežil jsem ho několikrát bez vážnější újmě na psychickém zdraví. KLvalita filmu je samozřejmě hrozná, ale někdy je to tak blbé, až je to dobré. 55% je asi maximum, které jsem ochoten snímku udělit.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Ale co!? Koukat se na to dá. Sranda je zde taky tak proč né?
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
0.5
Příšerná komedie, plná trapného humoru. Bývá přičítána Zdeňku Troškovi, ale ten využil potenciál Heleny Růžičkové daleko lépe! Kdyby se tento film ztratil v propadlišti dějin, bylo by to pro naši kinematografii jedině dobře!
Cettlovka
5 032 bodů
2.5
Tak tohle ne. Nepovedený snímek.
kubas369
4 086 bodů
2
Slabej pokus navázat na uspěch trilogie slunce sena. Nikdy bych neřekl že tohle napíšu ale chybí tomu zkušená ruka Trošky.
výfuk
výfuk
2 975 bodů
4
Řeknu vám, že když jsem byl menší, byl to jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Prostě se mi líbil. Dnes musím říct, že už na něj tak dobře nekoukám, nicméně se na to narozdíl od jiných zeleně označených, dá koukat. Dnes to sice není pro mne TOP, ale je to i lepší než mnoho jiných.
miza
miza
2 336 bodů
1
Tohle se panu Troškovi opravdu ale opravdu nepovedlo.Od začátku jen nuda a nuda a k tomu neskutečně slabé výkony herců.Pro mě to byla jen škoda času a velká muka dokonce filmu.
jitkana
jitkana
47 bodů
Velmi slabé