Toxický mstitel

63%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Bohužel to není zas tak ultimátní, přesto to má ale "silné" momentu a jednou na to kouknout je sranda. Do kultu to má ale pro mě daleko.
lamps
lamps
15 156 bodů
6
Hodnotím pouze to, jak moc jsem se u toho pobavil - a co vám budu nalhávat, nasmál jsem se dost. Nespoutaný osmdesátkový feeling plný nahotinek, umělého gore a vlezlých disco songů je tu přítomen v takové míře, jakou nemá ani hrudník Pamely Anderson, a když na scénu konečně (po značně útrpné první čtvrthodince) nastoupí toxický superhrdina s mopem (Marvel v tomhle ohledu fakt těžce zaspal), započne hodně zábavný náhul. Je to samozřejmě za všech okolností dementní, herci jsou příšerní a logika jednání na bodu mrazu, jenže zároveň je to roztomile nadnesené a chvílemi až nebezpečně nahláškované a sebeparodické. Patříte-li mezi fanoušky podobně neseriózních zákoutí kinematografie, určitě jste vždycky snili o tom vidět monstrum z odpadků, jak si vesele poskakuje se sexy přítelkyní při západu slunce - tady to dostanete i s úroky...
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
8
"Proboha co to mělo znamenat ?"....to jsem si říkal při sledování této úchylné šílenosti. Ovšem s postupem času jsem si začal uvědomovat o co tvůrcům šlo, a poté mi to došlo. Tento film se musí sledovat s obrovskou dávkou nadhledu, protože ten měli i tvůrci při tvorbě této úchylnosti. Když použijete nadhled, tak se budete skvěle bavit, ale pokud u toho začnete jen trochu přemýšlet, tak tomu prásknete odpad! bez sebemenšího slitování. Já to sledoval s nadhledem a vypnutým mozkem a náramně se bavil, sice nejde o 100% hororovou podívanou, ale je zde hromada nechutností, které k hororu patří a já se zkrátka dost dobře bavil.