Masakr v kopcích

31%
Masakr v kopcích
Píše se rok 1969 a Amerika zažívá období změn. Rodinné usedlosti v pustině jakoby se ale vyhnuly: dál tu vládne staré zlo. A právě na stauntonské farmě hrůzy se náhle ocitá parta mladých lidí, kteří se původně chtěli dostat stopem do Washingtonu. Už není cesty zpět. Strašné tajemství čeká, atmosféra strachu houstne... krvavá žeň na sebe nenechá dlouho čekat. V drastickém hororu nové generace z dílny režiséra Camerona Romera - syna legendárního tvůrce Noci oživlých mrtvol George A. Romera – hrají Kathy Lamkin (Texaský masakr motorovou pilou), Kiko Ellsworth (Dexter), Cooper Huckabee (Panoptikum), Cristen Coppen a David Rountree.



martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
6
Krvavý slasher, který se řadí do skupinky snímku o podivné rodince mající retardovaného či jinak postiženého synka a skupince mladých lidí jedoucí odněkud někam, kteří se vlivem nějakého problému ocitnou v příbytku oné rodinky jejichž postižený syn krátce na to započne své krvavé dílo. Tento nízkorozpočtový hororový počin se však přeci jen od ostatních liší a to absolutní absencí lekaček a nějakého napětí. Celý příběh se odvíjí poklidně a jeho přirozený vývoj dává všemu náležitý čas. Takže žádné zběsilé hrrr k první oběti, žádné nepřirozené lekačky, kterých mnohdy bývá zase až moc a hlavně žádné další dějové vedlejší motivy. G. Cameron Romero se tedy jak se zdá potatil a stejně jako on sází na jednoduchost a především levnost. Příběh stačící na půlhodinovou povídku je tedy roztáhnutý vcelku dobře. Jak tento snímek jasně ukazuje, nemusí být vždy nutná veliká produkce na obyčejný hororový film. V jednoduchosti je síla a o tom to celé je.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4
Dlouho dlouho nic a pak přijdou ty staré známé otřepané vraždy. Hluboký podprůměr. Cameron Romero dělá ostudu svému otci.

Dodatečné informace

Původní název:
Staunton Hill (více)
  • USA Masakr v kopcích
  • USA Staunton Hill
Premiéra v ČR:
8. 2. 2024
Distributor:
Prima+
Země původu:
USA
Rozpočet:
1,2 mil. USD
Čeština:
Masakr v kopcích je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch