Loudilové

55%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Tohle se moc nepovedlo. 2 pro mě docela nesympatičtí týpci a kupa nudných fórů - to vše zabalené v tom nejneoriginálnějším scénáři. Naštěstí to ta hromada krásných holek trošku zachraňuje. Ale jestli to je důvod, proč se na tenhle film podívat, to opravdu netuším.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Opravdu 61 % ??? No, abych se přiznal, někdy jsem opravdu zaskočen, jaké stupidity zde mají docela slušné hodnocení. Dle mého je toto obyčejná "teenage komedie" spíše velmi podprůměrná, s klasickým schématem, kdy kluci, co si chtěj užít s pár holkama, udělaj snad úplně vše a proto jsou ochotni vlézt do týmu roztleskávaček. Úvodní dvojice spíše nesympatická, ale holek je zde hromada a je na co se koukat, za což jsem ochoten dát 1 *.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
"TOHLE JE NA AMERICE KRÁSNÉ, KAŽDÝ BLB SE MŮŽE STÁT PREZIDENTEM". Po dlouhé době konečně skvělá komedie, ve které hrají sympatičtí herci a je v ní hromada vážně vtipných hlášek, které jen tak nezapomenu. Úsek s doktorem Dickem teda Rickem je vážně boží. To musela být strašně nevděčná role. Tolikrát setřenou postavu jsem ve filmu už dlouho neviděl. Téhle komedii jsem se dlouho vyhejbal a udělal jsem chybu. je to strašná prdel. Doporučuju každýmu, kdo se chce zasmát a moc nemyslet nad dějem. V době, kdy je dobrejch komedií jak šafránu, je toto skvělé oživení.
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
2
Tohle je zoufalství tý nejhorší úrovně. U tohohle se můžou smát fakt jen vyprcaný dvanáctky ...
wop
wop
1 716 bodů
8
Vím že za to půjdu do pekla, ale já jsem se u toho výborně bavil. Očekával jsem trapnou teenagerskou komedii se spoustou polonahých děvčat a morální lekcí nakonec a dostal jsem výbornou teenagerskou komedii se spoustou polonahých dívek a lekcí na konci. Ano, humor je tu jen jednodušší bratříček jednoduchého scénáře, ale obojí bylo odsunuto do pozadí výbornou ústřední dvojicí a vydařeným komediálním timingem. Obyčejný pubertální humor tu z nějakého důvodu zní opravdu humorně a připomíná staré dobré časy prvních "Prciček". Obzvláště pak Eric Christian Olsen mě překvapil svým komediálním talentem a doufám že se ho jednou dočkáme i v první herecké lize.