Babylon A.D.

50%
Babylon A.D.

Bojem zocelený žoldák Toorop se v postapokalyptickm světě řídí pravidlem zabij, nebo budeš zabit. Když dostane nabídku od ruského mafiána Gorskyho, aby dopravil z Kazachstánu do New Yorku dívku jménem Aurora a její opatrovnici sestru Rebeku, neváhá ani chvilku. Toorop si během cesty plné překážek začíná uvědomovat, že Aurora  je možná poslední nadějí na přežití lidstva...




Recenze: Babylon A.D.

Kinobox.cz
50%

Twist známý z traileru „uvědomil jsem si to v den, kdy jsem zemřel“ je milý a je vlastně tím jediným skutečným scenáristickým oživením celého filmu. Jinak je tu naprosté dějové vakuum, sice slušně obsazené a docela hezky nasnímané, ale strašně divně poskládané do jednoho celku.


xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
2
Tak tohle se krutě nepovedlo. Opět se dokazuje, že když režisérovi seberete jeho film, nemůže to dopadnout dobře. Je to hloupé, nesmyslné a koukat na to je pravé utrpení. Naprosto nevyužitý potenciál mi vyloženě vadí.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
4
Nepochopitelný film a jeden z největších přehmatů Dieselovy kariéry, která je mi vlastně docela záhadou. Babylon A.D. je nepochopitelný snímek a zaráží mě, že je pod ním podepsaný Matthieu Kassovitz, co natočil třeba skvělé Purpurové řeky, ale v mezinárodních vodách je dost nesrozumitelný. Ač jsem žánrový fanoušek a mám rád řadu herců ve filmu, tohle je ztráta času.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Slabý kousek. To že se natáčelo v Ostravě je trochu i znát v rozpočtu. Akce nepřehledné a film by to mohl být i výborný, pokud by do toho někdo vnesl trochu života. Vin se možná mohl pustit do toho Hitmana, namísto tohohle kousku.


Dodatečné informace

Původní název:
Babylon A.D. (více)
  • Francie Babylon A.D.
  • Francie Babil M.S.
  • Francie Babylon Babies
  • Francie Babylone A.D.
  • Francie Misión Babilonia
  • Francie Вавилон н.э.
Premiéra v ČR:
25. 3. 2010
Distributor:
Intersonic
Země původu:
Francie, USA, Velká Británie
Rozpočet:
70 mil. USD
Tržby:
72,11 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Babylon A.D. je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch