Druhý muž

53%
Druhý muž
Druhý muž
Peter a Lisa žijú roky v pevnom manželskom zväzku. Ona je úspešná dizajnérka obuvi, on vedie vlastnú firmu. Lisa práve slávnostne predstavuje svoju aktuálnu kolekciu. Pri večeri je však nesvoja, vyhýbavá. Kladie manželovi otázky ako „Myslíš, že dvaja ľudia môžu žiť spolu po celý život? Nikdy si sa nechcel vyspať s inou ženou?“. Peter sa pokúša nájsť odpovede na ceste do Talianska. Tam sa zoznámi so šarmantným Ralphom, ktorý je Lisinin milenec. Ale Ralph má vlastné tajomstvá. Dráma o klasickom ľúbostnom trojuholníku, ktorý výrazne presahuje obvyklú šablónovitú tému cudzoložstva. Príbeh sa rozvinie a skúma podstatu neprvoplánovej žiarlivosti, ale aj straty a odpustenia. Napätie sa stupňuje. Vzniká zvláštna emocionálna a estetická kombinácia túžby a posadnutosti.



Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6
Dobrý režisér, mí oblíbení herci a přesto to nefunguje, když jim scenárista háže klacky pod nohy a nutí je se chovat nepřesvědčivě. Filmy o nevěře nejsou snímky, které by člověk apriori vyhledával a tento film na tom nic nezmění. Banderas je však o poznání lepší herec, než Neeson, který se do této polohy moc nehodí. Jednou se to vidět dá, ale psát kvůli tomu domů nebudete.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Začátek se vyvýjel hodně slušně, až nečekaně, ale ten závěr to maličko pohřbil, takže dohromady lehkej průměr. Banderas i Neeson odvedli dobrou práci, to každopádně. 43%
Rabadi
Rabadi
2 259 bodů
5
Samé známé tváře amerických filmů, hlavně Antonio Banderas ♥. Dramatický příběh o muži, který nedokáže skousnout nevěru své ženy a i po její smrti musí vypátrat, kdo byl její milenec i všechny podrobnosti jejich vztahu. Film končí překvapivě a nečekaně dobře.

Dodatečné informace

Původní název:
Druhý muž (více)
  • Velká Británie Druhý muž
  • Velká Británie L'ombra del sospetto
  • Velká Británie O allos
  • Velká Británie O Amante
  • Velká Británie Other Man, The
  • Velká Británie Другой мужчина
Země původu:
Velká Británie, USA
Rozpočet:
15 mil. USD
Tržby:
1,14 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění