Disaster Movie

19%

Komentáře a recenze 18

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
0.5
Kde jsou ty časy skvělých parodií s králem Leslie Nielsenem. Tohle jsou jen trapné pokusy na vyždímání peněz z peněženek dementních amerických dětí. Friedberg a Seltzer zvolili jednoduchý recept a to ten,že nacpali co nejvíc filmových postav do jednoho filmu,zkopírovali nějaké scény a čekali úspěch. Ten se podle očekávání nedostavil. Lidstvo na tom ještě opravdu není tak zle jak jsem si myslel.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
0
Co může normálně uvažující člověk říct na tule věc? Pokud bych byl opravdu rozumný, tak bych se na to ani nedíval. DM je naprosto nechutná a hloupá věc, která dělá sto letům kinematografie neuvěřitelnou ostudu. To, že film paroduje i věci, které vlastně ani v době psaní scénáře nebyly natočené, předurčuje DM na naprosté dno. 99% vtipů je tedy založeno na tom, že člověku, který vypadá jak postava z plakátu, je fyzicky ublíženo. Ha-ha-ha. Jen lituju lidi, kterým se to líbí. Obvykle názor druhých beru, ale tohle... prostě ne.
Fingon
16 886 bodů
2
Disaster movie je vskutku katastrofální... ale jestli je to nejhorší film, který jste kdy viděli, tak jste neviděli nic. Velice mě pobavily scénky s "holkami" ze Sexu ve městě.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3.5
Přízemní. Na Scary Movie to rozhodně nemá. Ale kouknout se na to i přesto dá.
headhunter
headhunter
10 287 bodů
2.5
...všechno to dává smysl, áaaa.... P.S. Jaxe dává -20%? Ublížil jsem totiž některým nulám.... a některým moc (jen některým...) :-)*
Milandob
Milandob
8 900 bodů
0
americky kamenak...
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
0
To nejhorší co jsem v žánru parodie měl možnost vidět. Nezasmál jsem se ani jednou, spíše naopak, cítil jsem se trapně při každéscéně. Tvůrci se snaží parodovat snad všechno co se v roce 2008 natočilo, ale naprosto bez vtipu, spíše se snažej všechno a všechny zesměšnit, ale nejvíce tvůrci zesměšňují sami sebe. Naprostá hrůza, která si odpad zaslouží.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
0.5
Tohle je ta naprosto největší sračka, ze všech těch idiotských pseudoparodií. Vždycky se snažím ocenit alespoň něco, ale u tohohle to opravdu nešlo.
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
0.5
Tohle bude pro mě vždycky ten nejhorší film, kterej sem kdy viděl. Nikdy předtim ani po tom sem nic zoufalejšího a nudnějšího nespatřil...
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
0.5
Rozhodl jsem se, že udělám sérii těch nejhorších filmů vůbec a mám pocit, že to nebyl dobrý nápad. Upřímně tyhle filmy stojí za absolutní kulový a nemá cenu je brát jako filmy, spíš možná jako video na vypuzení mozku z hlavy. Pozorovat růst trávy v reálném čase je inteligentnější možnost strávení života, než koukat na tohle. Tento komentář použiji u všech těchto filmů, protože se nenajde jediný, na který by to nesedělo.