Robinsonovi

59%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4.5
Hodně slabý animák,který nezachránila ani celkem povedená animace. Dlouho jsem se tak u animovaného filmu nenudil jak pravě zde. Přičemž snímek sršel zajímavý nápady ,ale ve výsledku to vše vyznělo do prázdna. Jedno shlédnutí stačilo a příště už raději něco jiného.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Pro malé děti by tohle mohlo být fain, ale jinak je tohle mizérie. Asi nejslabší animák za poslední roky.
Fingon
16 886 bodů
6
Chaotické. Extrémně přeplácané a předvídatelné. Addamsova... tedy pardon Robinsonova rodinka až příliš trhlá. První polovina prakticky nekoukatelná. Ale zbytek... mě potěšil. I když to ještě během premiéry nebylo vidět, studio Disney se pomalu vyhrabává ze srabu, snad ta anexe Lasseterem přece jen nebyla ke škodě...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Dějově přízemní animák, který vlastně ničím nepřekvapí. Příběh je v podstatě slabý za to však nenudí a vcelku pobaví. Nenašel jsem zde žádnou postavu, která by mi byla nějak sympatická jako u ostatních animácích.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
5.5
Namixovaný koktejl tak specificky, že ne každém tato prapodivná směs bude chutnat. Jako malý jsem byl nadmíru spokojen, ale dnes už to zkrátka nefunguje. Moc uspěchané, emočně slabé, pro děti nepochopitelné (odzkoušeno, ale kdo nevěří, tak ať vysvětlí dětem časový paradox) a hlavně málo vtipné, což děti prostě vyžadují. A když už ten lepší vtip přeci jen přijde, děti ho nechytí (Tom Selleck), nebo jim nepřijde vždy vtipný (retrospektiva). Za vynikající 2A akt s plno nápady o 5% navyšuji.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
4
Ne, ne a ještě jednou ne. Disney už naprosto ztratil cit pro emoce, všechno to sladkobolné je hrozně umělé a násilně našroubované na vše ostatní, přičemž to zabírá snad třetinu filmu. Díky zvolenému stylu vážně netuším, komu je film určen. Dítě naprosto nepochytí časové hrátky a pro dospělého je tam minimum vychytávek. Prostředí psycho pasáž s procházkou domu má sice své kouzlo, ale rozpačitý výsledek nezachrání. Prostě další slabý animák, snažící se těžit čistě z kouzla 3D animace, jejíž komerční potenciál již dávno vyčichl…
leafroller
leafroller
3 023 bodů
9
Je to zábavné, je to akční a hlavně: Je to fakt ujetý. To mě na tom bavilo asi nejvíc. Nikdy jsem nevěděl, co přijde a čím mě film zase překvapí. A když k tomu přidám oblíbené časové paradoxy, dostanu film, který vybočuje z řady a to je vždy dobré. Navíc je film snesitelný i pro starší publikum a to je dvakrát dobré. Byl jsem spokojen.
Edward
Edward
2 481 bodů
8
8/10
harry456
harry456
2 437 bodů
4
Nic moc teda:
Rabadi
Rabadi
2 259 bodů
Velmi dojemný příběh, který zaujme i dospělé. Hezky nakresleno, stejným způsobem jako všechny tyto americké animáky. Doporučuji ke shlédnutí, na rozdíl od ostatních spoluhodnotitelů si myslím, že jsou mnohem horší animáky, jako např. Auta. Zajímavé rozuzlení.