Horší než smrt

69%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Poněkud mustrová britská komedie, která má nepochybně několik silných momentů, kdy se člověk zasměje, ale jinak je to vše takové očekávatelné a "adekvátní".
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6
Už se těším na ty vaše povýšené komentáře o tom, jak je tenhle film nejlepší, a že ten americkej remake stojí za kulový hov*o, a podobně. Neříkám, že tenhle film byl špatný, ale výjimečně mi o trochu víc sedla ta americká verze. Neuděláš nic!
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
4
Ne prostě to neni tak dobrý jako americkej remake! Pro mě dost přeceňovaná Britská černá komedie. Britové to uměj líp a to, že je větší prdel negrovskej remake je dost smutný.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
7
Matthew Macfadyen a Keeley Hawes - od dob společného natáčení Spooks to dali dohromady i ve skutečném životě a ve filmu Horší než smrt si zahráli manželský pár, který se pokouší pohřbít otce hlavního hrdiny. Takové Čtyři svatby a jeden pohřeb naruby, neboť tady jde jen o ten pohřeb. A taky o jednu lahvičku, ve které opravdu NEBYLO valium. A o jednoho trpaslíka, který si na pohřeb přináší sbírku velmi nevhodných fotek. Zábavný film, ačkoli mám stále pocit, že by se z tématu a navozené situace dalo vytěžit mnohem víc...
Mikik4444
3 899 bodů
8.5
Mě se to prostě líbilo...sice ujetý ale vtipný a to mám rád. Zvláště v dnešní době.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
8
Pohřeb, drogy, stará láska, nová láska, stereotypní postavy a co dál? Skvělá komedie. Jasný důkaz, že pokud se umí pracovat s klišé, lze vyždímat i po ohraných tématech upřimnou zábavu.
Smazaný uživatel
0 bodů
6
Když jsem zadal do vyhledávače "Nejvtipnější komedie", tak mi to nejvíce nabízelo tento film... Po dokoukání můžu říct, že je to možná sem tam vtipné, ale nic u čeho bych slzel smíchy.