Bezva vejška

63%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7.5
Pamatuju si,že jsem tuhle komedii hrozně hltal,když se objevila na trhu. Chtěl jsem na stejnou školu a žít si takovej pohodovej život jako všichni ve filmu.Přece kdo by nechtěl chodit na takovou školu,ne? Příběh sice není žádný zázrak,ale celkově to do sebe vše pěkně zapadá a já jsem spokojenej. Casting se povedl na jedničku a poprvé jsem začal registrovat jméno Justin Long.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
vynikajuci 80tkovy napad na komediu, bohuzial postradajuci nejaky ten humor (teda okrem hlavnej myslienky)... long a hill sa snazia ale ked mate minimum gagov tak sa mozete tvarit vtipne kolko chcete ale humor z toho nikdy nevytazite, akurat krcovitost a nudu...
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Další z řady teen komedií, tentokrát o bandě studentů, kteří se nedostali na vejšku, tak podvedou rodiče tím, že vytvoří fiktivní školu, ale vymkne se jim to zrukou. Řekl jsem si no dobrá to bude asi zábavné, taky že bylo, po chvíli sem jim tu školu i záviděl, ikdyž to bylo jako vždy přehnané, ale jakmile se to prozradilo, tak už to začlo pokulhávat, následný soudní proces a jeho rozhodnutí poslal film do kytek úplně. Jedna hvězda je za první půlku filmu a ta druhá za občas dobrou hudbu a Justina Longa u kterého je škoda, že utápí svůj nepopíratelný talent v takových podprůměrných teen komediích, na které už ani nemá věk.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
6
Ty vole Špekatej Jonah Hill o_O Respekt, že byl takovejhle cvalík a na první pohled nesympatickej chlápek nominovaný na Oscara a golden globe. Ale k filmu, prostě klasická americká komedie, není tu nic zvláštního co by mohlo překvapit, ale zabaví to, takže to účel splnilo. 65%
evismaior
evismaior
4 254 bodů
7.5
Film, který na první pohled vypadal jako typická postteenagerská pitomina, se ukázal být docela vtipný a neotřelý. Parta děcek, které nepřijali na žádnou vysokou, si kvůli rodičům vymyslí fiktivní vejšku, udělají webovky, najmou prostory a za školné, které nadšený nic netušící otec vyplatí hlavnímu hrdinovi, vyrobí i nějaké zařízení. Jaké je jejich překvapení, když se jim přede dveřmi zjeví tři sta dalších zkrachovalců, kteří jsou celí šťastní, že se jedním kliknutím dostali konečně na nějakou vejšku. Zavládne pohoda a zavládne demokracie a děcka se začnou učit navzájem tomu, co znají a co je baví. Zvlášť scéna před akreditační komisí je hodně utopická. Jenže oni ti mladí mají možná v lecčems i pravdu:-)