Bezva vejška

63%
Bezva vejška
Autoři filmů Lhář, lhář a Božský Bruce tentokrát přinášejí bláznivou komedii o omylech a nedorozuměních, které kvůli své nebetyčné smůle způsobil bystrý, ale trochu líný Bartleby „B“ Gaines (Justin Long – Jeepers Creepers). Když se Bartleby a jeho kámoši ani na několikátý pokus nedostanou na univerzitu, přicházejí na způsob, jak tenhle menší problém vyřešit. Založí si svou vlastní školu! Jenže…vše se rozkřikne trochu víc, než původně mělo. Kolem školy se brzy prochází houfy koček v bikinách, u bazénu se koná nekonečný mejdan a Bartlebyho čekají velké starosti – jak přesvědčit studenty a úřady, že tahle falešná univerzita má něco do sebe!



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Pamatuju si,že jsem tuhle komedii hrozně hltal,když se objevila na trhu. Chtěl jsem na stejnou školu a žít si takovej pohodovej život jako všichni ve filmu.Přece kdo by nechtěl chodit na takovou školu,ne? Příběh sice není žádný zázrak,ale celkově to do sebe vše pěkně zapadá a já jsem spokojenej. Casting se povedl na jedničku a poprvé jsem začal registrovat jméno Justin Long.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
vynikajuci 80tkovy napad na komediu, bohuzial postradajuci nejaky ten humor (teda okrem hlavnej myslienky)... long a hill sa snazia ale ked mate minimum gagov tak sa mozete tvarit vtipne kolko chcete ale humor z toho nikdy nevytazite, akurat krcovitost a nudu...
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Další z řady teen komedií, tentokrát o bandě studentů, kteří se nedostali na vejšku, tak podvedou rodiče tím, že vytvoří fiktivní školu, ale vymkne se jim to zrukou. Řekl jsem si no dobrá to bude asi zábavné, taky že bylo, po chvíli sem jim tu školu i záviděl, ikdyž to bylo jako vždy přehnané, ale jakmile se to prozradilo, tak už to začlo pokulhávat, následný soudní proces a jeho rozhodnutí poslal film do kytek úplně. Jedna hvězda je za první půlku filmu a ta druhá za občas dobrou hudbu a Justina Longa u kterého je škoda, že utápí svůj nepopíratelný talent v takových podprůměrných teen komediích, na které už ani nemá věk.

Dodatečné informace

Původní název:
Accepted (více)
  • USA Bezva vejška
  • USA Accepted
  • USA Accepté
  • USA Admis à tous prix
  • USA Admitido
  • USA Ammesso
  • USA Foititis sta psemata!
  • USA Przyjety
  • USA S.H.I.T. - Die Highschool GmbH
Premiéra v ČR:
1. 3. 2024
Distributor:
SkyShowtime
Země původu:
USA
Rozpočet:
23 mil. USD
Tržby:
38,51 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Bezva vejška je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch