Růžový panter

58%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3.5
Naprosto nepotřebné pokračování legendární série se Sellersem v hlavní roli. Tahle komedie je úplně stupidní a Steve Martin zde z postavy inspektora Clouseau udělal ultra debilního idiota,který nedokáže říct jedinou větu bez chyby. Po většinu doby je to akorát tak trapné.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 283 bodů
2
Hloupé, stupidní, urážející a naprosto nevtipné. Původní Pantery jsem měl vždycky rád, proto mě tenhle nesmysl urazil ještě víc. Vtipy tu jsou až smutně nápadně okopírované odjinud a tvůrci se to očividně ani nesnaží skrýt. Steve Martin svojí roli naprosto nezvládl. Je to hrozný film, který je zoufalá ztráta času.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
4
Ne a ne a ne. Strašný!
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Trapnější verze Pantera. Naivnější Steve Martin. Původní verzi se nemůže rovnat, přesto dobře zabaví.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
4
I kdybych neznal předlohu, tak to není povedená komedie. Sice má (co se režie týče) celkem tempo, ale jednotlivé skeče se dělí na povedené (těch je pár), ucházející (těch je více) a nevtipné (těch je nejvíc), přičemž to jako celek postrádá určitý tvar (takový nicneříkající mišmaš). Slabší variace Johnnyho Englishe, nic víc, nic míň. Ale klobouk dolů před tím, že to aspoň není úplný trapas (jde o boj s mocným protivníkem), jenom je to dost často nuda... navíc, kdo viděl trailer, tak viděl to nejlepší z filmu.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
6
"Já chci hamburger!" Ztratil se růžový panter (diamantový prsten) a šíleně bláznivá komedie začíná. Je to situační komedie, takže se tam pořád něco děje a někdy je to vtipné, někdy trapné. "Pane inspektore, povězte mi, znáte pohlaví vraha?" - "Je to mužek nebo ženština, co by byl jiného?" Je tam řada známých osobností - Jean Reno tvoří poldu a dokonce i zatančí, Beyoncé tu zazpívá a Jason Statham šeptá, tak je tam asi 30 sekund a víc nestihl! "Ujišťuji vás, že toho zločince zaženu do rohu jako... jako... jako něco, co zaženete do rohu!" Steve Martin tvoří ret*rda a já nevím jestli dělá dobře či ne, neboť originál neznám. Soundtrack je chytlavý a vydržel jsem i závěrečné titulky, neboť zazní song Check On It od Beyoncé. - 60%.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
předlohu jsem neviděl a ani vidět nechci. Tahle ulítlá komedie se mi líbí. Českej dabing je luxusní a strašně se mi líbí. Pohodová komedie, která nemá působit na nic jinýho než na bránici. Příběh tady nehledejte nebo nějakej hlubší smysl. Prostě to je jenom film udělanej pro prdel a to se povedlo.
saboter
saboter
3 564 bodů
7.5
Vtipné a Steve Martin exceluje skvělé.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Zábavná komedie,která je ale spíše prúměrná.
harry456
harry456
2 437 bodů
5
Docela vtipné, ale místy trapné.