Dealer 3

76%
Dealer 3

Poslední díl z trilogie dánského režiséra Nicolase Windinga Refna zasazený opět do prostředí syrového dánského podsvětí. Refn se tentokrát zaměřuje na postavu srbského drogového kápa Mila v provedení Zlatka Buriće, která se jako vedlejší postava objevuje i ve dvou předchozích dílech.
Milo je stárnoucí drogový dealer, který se snaží dostat ze své závislosti, aby mu nebránila v úsudku. Milo se pomalu zaplétá do problémů, když při přípravě narozeninového večírku pro svou dceru Milenu zjistí, že zásilka heroinu, kterou očekával, je ve skutečnosti extáze. Milo svěří pilulky malému bezvýznamnému dealerovi Muhammedovi a situace se komplikuje, když se Muhammed nevrátí a Milova albánská spojka požaduje zaplacení extáze. Milo tak skáče od přípravy pohoštění k nahánění Muhammeda a navíc nevydrží nutkání vyvolané vypjatou situaci, a dá si další dávku. 




Pete69
Pete69
29 697 bodů
6
Tretí Dealer je za mě nejslabší, ale pořád je to slušné. Milo je dobrý průkopník a malý mafiánské, ale sám to nestihne a Mads Mikkelsen tu hodně chybí. Dvě třetiny filmu jsou průměrná záležitost, drsný až za hranou brutální konec to ale napravil.. 60%
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Tak trochu comedy of errors, humor tu ale nikdy nevstupuje do popředí a sledování zrovna téhle postavy bylo samo o sobě skvělý nápad, který dodává celému Dealer universu na rozměru rozsahu.

Dodatečné informace

Původní název:
Pusher 3 (více)
  • Dánsko Dealer 3
  • Dánsko Pusher 3
  • Dánsko Angelos thanatou
  • Dánsko Eimai o angelos tou thanatou
  • Dánsko I'm the Angel of Death: Pusher III
  • Dánsko Pusher III - L'ange de la mort
  • Dánsko Soy el ángel de la muerte
Premiéra v ČR:
26. 1. 2023
Distributor:
Film Europe
Země původu:
Dánsko
Přístupnost:
18+
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Dealer 3