A co když je to pravda?

70%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
6
Duchařský romantický příběh funguje pro romantické duše vcelku dobře a to i přes absenci humoru a nějaké té roztomilosti. Reese Witherspoon je na poli takovýchto snímků již zavedenou hráčkou a tak její výborný výkon nelze upřít. Mark Ruffalo mi ale chvílemi přišel poněkud rozpačitý a hodně sebejistý, ale ano, dá se považovat za mládence i se všemi těmi typickými žánrovými klišé. Dojetí ke konci bohužel krapet vázne a tak ani slzu nikdo neukápne. Jako odpočinkový snímek toto může posloužit, ale nic lecjakého od toho nelze očekávat.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Docela to ušlo. Nápad jak okopírovaný z filmu Duch. Na druhou stranu - proč ne? Děj je hodně jednoduchý a film nemá napodruhé co nabídnout, ale na jedno použití rozhodně funguje.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Šíleně přeslazená romantická (komedie?), u které se párkrát zasmějete, ale po skončení si už asi nebudete pamatovat, čemu že jste se to vlastně pochechtávali. Na 50% s odřenýma ušima film táhne sympaťák Mark Ruffalo.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Nijak převratný tento film není, tudíž dávám jen průměr, jelikož se na toto dá koukat a sem, tam i pobavit.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
5.5
Tak trochu jiná lovestory, sem tam nějaký vtip, jinak nic extra.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
6.5
Vtipný film s originální myšlenkou, se kterou si celou dobu pohrává krásná Reese Witherspoon. Vždycky pobaví...
Sunny5
Sunny5
3 178 bodů
7
I když se mi knižní předloha zdála lepší, ani filmové zpracování mě vysloveně nezklamalo a užila jsem si celkem pěkný romantický film, ale bohužel nic víc.
Kuca25
2 132 bodů
8
U těhlech průměrných romantických komedií je to vždy jak mi sednou. Viděl jsem už fakt hodně romedií a když pomineme ty, které nejsou dobré ani když potřebuju vypnout, jako je třeba na sv. valentýna, a nebo ty co jsou zase perfektní jako Lásky čas, tak je tu obrovská spousta těch průměrných, který většinou nijak nevyčnívají, ale ani nezklamou. A co když je to pravda je přesně tenhle typ. Naštěstí pro něj, jsem si ho pouštěl, když jsem fakt přesně tohle potřeboval. Svět jenž se jen na oko na chvíli tváří pochmurně až na konec vlastně celou dobu sledujeme krásné San Francisco, člověka jenž nemá vůbec potřebu chodit do práce, má kamaráda, který ho furt někam zve a také postupně zkvétající lásku. Zkrátka snímek opět zkrášluje svět a přidává k tomu téma duchů aby se aspoň trochu odlišil, což se na první pohled může zdát, avšak ve skutečnosti jsou to zajeté koleje. Mě však tentokrát přesně zapadly a užil jsem si to. Do postele jsem šel s pocitem, že ten svět není tak hrozný. Hlavní duo k sobě překvapivě pasuje a z Marka Ruffala se pro mě stává čím dál víc herec co není jenom Hulk.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
8
Také vcelku povedená romantika.
Silen.c.e
94 bodů
5
Film je zcela průměrný a veškeré krásně věty a tajuplné dialogy a myšlenky z původní knihy zcela vypouští, bohužel. Na večer s TV Nova dostačující,ale jako adaptace rozhodně ne.