Agenti nula nula

32%
Agenti nula nula
Agenti nula nula
Právě byla ukradena supertajná nukleární zbraň a francouzská tajná služba vyhlašuje nejvyšší možnou pohotovost. Je možné, že je mezi ní zrádce a že je ta krysa stále v domečku. V prvé řadě ale potřebují získat zpět raketu. Za tím účelem si najímají dva totální packaly - závisláky na počítačových hrách a ubohé atrapy Jamese Bonda - Willa a Bena. Než je vyšlou na tajnou misi, musí projít náročným výcvikem. Nikdo z nich netuší, že jsou jen návnady v promyšleném plánu, jak odvést pozornost od skutečných agentů vyslaných do akce...



Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
2
Eric Judor a Ramzy Bedia opět útočí. No a ani teď to není žádná extrémní zábava přemrštěná gagy. Většina fórku je založena na debilitě dvou hlavních protagonistů. Pokud máte rádi trapný styl humor,tak se budete bavit. V opačném případě se budete pěkně nudit.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3.5
Opravdu agenti 00. Bez náboje, rozumného humoru a příběhu. Odlehčená a nenáročná komedie.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
0
Rozhodl jsem se, že udělám sérii těch nejhorších filmů vůbec a mám pocit, že to nebyl dobrý nápad. Upřímně tyhle filmy stojí za absolutní kulový a nemá cenu je brát jako filmy, spíš možná jako video na vypuzení mozku z hlavy. Pozorovat růst trávy v reálném čase je inteligentnější možnost strávení života, než koukat na tohle. Tento komentář použiji u všech těchto filmů, protože se nenajde jediný, na který by to nesedělo.

Dodatečné informace

Původní název:
Agente 000 (více)
  • Francie Agenti nula nula
  • Francie Agente 000
  • Francie Agentes 000
  • Francie Double zéro
  • Francie Eriti mõttetud mehed
  • Francie Espías súper secretos
  • Francie French Spies
Premiéra v ČR:
23. 12. 2004
Země původu:
Francie, Velká Británie
Ocenění:
Žádná ocenění