Riskni to s Polly

58%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
9
Romantický příběh, avšak poněkud osudově jiný. Je naprosto popřena klasická romantická šablona, tudíž se svatbou nekončí, ale naopak začíná. A tak by se vlastně mohl napsat dovětek, a jak to bylo dál. Pro muže nemůže být větší noční můra, než když se jeho novomanželka na líbánkách vyspí s někým jiným. Reubenovi se to stalo, ale i tak se snaží žít dál. Osud je však mrška zákeřná, a tak mu náhoda postaví do životní cesty Polly. Ben Stiller a Jennifer Aniston jako pár v naprosto odlišných charakterových vlastností. Mohla by to být komedie, ale John Hamburg, coby režisér a scenárista v jedné osobě, se striktně držel svěží romantické atmosféry, která svým jemným humorem a danými vlastnostmi překvapivě potěší. Ben Stiller je ve své roli prostě takový jaký je, zatímco Jennifer Aniston se naopak snaží ve své, v uvozovkách, rebelské postavě se smyslem proto sounáležitosti vlastní zábavy a svobodné životní vůle až moc zbytečně netlačit na pilu. Její skromnost a zároveň přísnost dodržování svých zásad je až úctyhodná. Jejich vzájemná osudová linka samozřejmě není bez zádrhelů, avšak poklidný nadhled a řešení komplikací snad může být i pro mnohé inspiraci. Je to krásný příběh, který hlavně divačky příjemně pohladí.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Stiller, Aniston a humor jako od bratrů Farrelyových. Tohle na mě prostě platí. 7/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Milá romantická komedie, limonáda s pár buranskými vtípky a slavnými herci, kteří si tu přivydělávají k nájmu. Mě se to celkem líbilo.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7
Zajímavá romantická komedie, u které potěší převážně skvělý casting a svěží režie. Ostatní bohužel kolísá, jako scénář a jeho vtipy. Ty jsou občas dost trapné, ale některé opravdu trefné. Hlavní aktéři jsou přímo božští a chemie funguje prakticky okamžitě. Pokud tedy hledáte něco, u čeho vypnete trochu mozek, tak tohle je přesně ono.
winetach
winetach
1 927 bodů
6
klasika...