Příběh žraloka

66%

Komentáře a recenze 18

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Zábavný "mafiánský" animák,které jsem si užil podstatně více v originálním dabingu než v tom českém. Animace se mi líbila,tedy hlavně nápad vtisknout rybkám obličeje svých dabérů. Nejsilnější stránkou Příběhu žraloka je humor,který mi perfektně sedl. Zábavné a barevné,přesně takový by měl být animovaný film pro děti.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
8
O pár procent lepší v originálním dabingu (Will Smith, Jack Black, Robert de Niro!) - už proto, že "rybičky" mají ksichtíky svých dabérů ... Jinak roztomilá a zábavná rodinná komedie bez nároků na intelekt. Výborné hlášky slušně přeložené do češtiny.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
5.5
Tento animák nesahá Nemovui, nebo Dory ani po paty. Příběh je slabší, stejně tak postavy. MOc se mi to nelíbilo.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Do jisté míry celkem originální, ale kdysi se mi to líbilo přece jenom trochu víc. Ale ten originální dabing musí být luxusní.
lamps
lamps
15 156 bodů
6.5
Velmi příjemná zábava ověnčená skutečně hvězdným dabingem, Zimmerovou hudbou a krásně vymyšleným podvodním světem. Bezprostřední podvodník Oscar má vtip a šmrnc, plachý Lenny je roztomilý a sympatický a De Nirův Don Lino je mafián jak se sluší a patří, ale bohužel se podílí na příběhu bez emocí, bez překvapení a bez výraznějšího morálního přesahu. Jednotlivé ingredience fungují a film šlape, ale jako celek se v nabité konkurenci ztrácí a nemá co říci...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Znovu perfektní animák s dobrými hláškami, humorem i příběhem.
M3lios
M3lios
9 141 bodů
8
Niečo ako Hľadá sa Nemo len s horšou animáciou a rovnako zaujímavým príbehom. Je videť ,že som strašne detinský ,pretože sa mi to aj po toľkých rokoch stále páčilo. No čo už. Mňa nezmeníte 😂
avenis
avenis
8 137 bodů
5
Typicky americká zábava pro teenagery. Malé děti asi nebudou stíhat ten rychlý sled narážek a parodií na... Bavila jsem se tak trochu, protože mi to všechno přišlo takové známé, neoriginální. Snad jen ta myčka velryb mě pobavila víc. Ale příště si raději pustím Nema nebo Dory.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Tolik zvučných jmen a přitom jeden z těch horších animáků. Příběhově jde sice o celkem slušnou zápletku, žralok=vegetarián to je docela originální co si budem povídat, žraločí mafie taktéž, ale chtělo to více vtipnějších dialogů a i vtipnějších situaci, protože je jich zatraceně málo. Jediné co na tomto animáku je skvělé je samozřejmě animace, která na to, že se vyskytuje pod vodou tak je hodně barevná a to herecké obsazení je vážně zvučné co se týče jmen. Ale to nemění nic na tom, že jde jen o průměr a je mnoho lepších animáků, než tento.
kedl
kedl
6 380 bodů
5.5
žralok vegetarián :-))