Timecop

60%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6
Lepší Van Dammovka a tím je asi řečeno vše:-) Film má celkem slušný námět, hrozně se mi tam líbí atmosféra retro scén, ale shazují to takové ty typické klišé, které tam vůbec nemusí být. V rámci akční sci-fi ale solidní biják.
lamps
lamps
15 156 bodů
6
I žánrovka s Van Dammem může být s ozvláštňujícím námětem a schopným režisérem relativně zábavná a kvalitní. Koncept cestování časem se zde překvapivě nepřehání, a ačkoli logika občas dostává na frak a triky za moc nestojí, příběhová premisa je jednoduchá a přímočará a nudit se nestihnete. A způsob, jakým je vyřízen hlavní záporák, je natolik myšlenkově i vizuálně bizarní, až posouvá tuhle poctivou blbinu do 'must-see' seznamu.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Tohle mě kdysi fakt bavilo.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
van dammovka s dosť slušným námetom, bohužiaľ zvyšok filmu už tak dobre nedopadol, hlavne akčné scény nie sú nakrútené nejako extra zaujímavo (keď sa nad tým zamyslím tak to platí skoro u všetkých van-dammovkách, okrem živého terču a double teamu, ktore mali na starosti azijski tigri woo a hark, pri ktorych mena ako hyams a lettich vyznievaju az na smiech).
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
9
Taková krásná akční klasika.