Péčko pro začátečníky

43%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2
Další z řady německých nechutností o které ve světě nikdo nestojí. Film je plný nesympatických obličejů a fekálního humoru,kterému se může zasmát snad jen německé publikum. Z filmu jde cítit snaha přiblížit se takovému snímku jako jsou Prcičky,ale na to je tento film příliš dementní a bez dobrého scénáře.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 421 bodů
6
Prostě další puberťácká komedie v řadě, ale kupodivu bez fekálního humoru. Takových moc vskutku není. A to víc je to překvapující, když se použilo téma o točení pornofilmu kluky, se kterými třískají hormony. Smíchy se tu sice nikdo nepotrhá, ale skouknutelné to je.
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
4
Stará ohraná teenagerovská anabáze za protržením určité tělesné partie určitou tělesnou partií, jejíž největším kladem je přesně nula nechutností (aka sperma, výkaly), které tvoří v posledních letech oblíbený žánrový kolorit. Jinak standard po všech stránkách - ničím vynikající, ničím neurážející pochutina pro -náctileté, jimž český distribuční název připada sám o sobě dostatečně atraktivní. 50%.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Opět další z řady teen komedií, která není ničím novým. Opět se zde vyskytuje téměř absurdní děj bez scénáře, záchodový humor, který samozřejmě nemůže chybět, špatní herci a trapné scény, při kterých se cítím trapně i já, když je sleduji. Jedna hvězda je za občas něco málo vtipného a za ty holky, které zde ukazují hrudníky.
harry456
harry456
2 437 bodů
0.5
Nic moc.