Thunderball

77%
Thunderball
Thunderball je v pořadí čtvrtý film o Jamesi Bondovi. Neznámý muž pronikne mezi osádku britského vojenského letadla, zneškodní ji a přistane na moři. Podaří se mu získat dvě atomové bomby pro muže, který je využije k vydírání Velké Británie. Požaduje do dvou dnů sto miliónů liber v diamantech. Bondovi nezbývá, než aby přerušil své léčení a vydal se pod mořskou hladinu, kam nebezpečný zločinec ukryl ukradené zbraně. Pro svoji výpravu samozřejmě získá půvabnou průvodkyni.



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
8.5
Čtvrté pokračování Jamese Bonda se nese ve stejném duchu jako předchozí díly a já jsem za to děsně rád. Akce je opravdu líbivá,ale nejvíce je tento díl zajímavý podmořskými souboji,které vypadají na svou dobu božsky. Sean Connery je jako Bond jedinečný a potěší i pohled na nádherný Aston Martin.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
8
James Bond postoupil z doby dřevěné do doby bronzové a je to znát. Tento Bond je zatím nejlepší ( v časové posloupnosti ). I když tam je stále plno úsměvných situací je to další level. Podvodní souboje, žraloci, spousta vylepšení a akce. Od samého začátku je jasné o co v příběhu jde, což v předchozích dílech nebylo. Moc dobrý Bond, na šedesátá léta - klobouk dolů.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
10
V pořadí čtvrtá bondovka opět překvapuje. Nádherné lokace velmi dobře nasnímané a hlavně vynikající scény z podmořského světa. Jsou tak výborné, že si jich divák užije do sytosti. Vrcholem všeho je velká podmořská bitva. Škoda chybky, která vše kazí. Bond si po strhnutí potápěčských modrých brýlí nasadí protivníkovy černé, aby vzápětí po dvou střizích měl opět modré. Tvůrci použili ke všemu strhující hudbu, která podtrhuje dramatičnost. Vyprávění si drží své obvyklé tempo, a vše rozehrává k dokonalosti. Technické 'hračky' opět po tolika letech už spíše budí úsměv, ale z nostalgického hlediska jde o převratné věci. Ono taky jak jinak. Divně už také vypadají zrychlené záběry na konci filmu. Zkrátka tato finta značně zestárla. Sean Connery je do své role již vžitý a tak rozehrává doslova špiónský koncert. Tento snímek je velkým adeptem být 'best' ale ty nepřehlédnutelné chybky to velmi shazují.


Dodatečné informace

Původní název:
Thunderball (více)
  • Velká Británie Thunderball
  • Velká Británie 007: Thunderball
  • Velká Británie 007: Кульова блискавка
  • Velká Británie Agente 007 - Thunderball (Operazione tuono)
  • Velká Británie James Bond 007 - Feuerball
  • Velká Británie Operación trueno
  • Velká Británie Operacja 'Piorun'
  • Velká Británie Opération Tonnerre
  • Velká Británie Operatiunea Thunderball
  • Velká Británie Tűzgolyó
Země původu:
Velká Británie
Čeština:
Thunderball je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Thunderball


Podobné


Powered byJustWatch