Toreador zkázy

29%
Toreador zkázy
Plakát traileru

Akční fantasy western je doslova prošpikován zvučnými hereckými jmény, mezi kterými nechybí na Oscara nominovaný WILLEM DAFOE, hvězda z filmu Nevěrná OLIVIER MARTINEZ nebo legenda televizních seriálů MICHELLE FORBES. V tomto moderním westernu je potulný kovboj Jacques (Martinez) nečekaně konfrontován se smrtí. Poté co je nalezena mrtvá dcera jednoho z místních bossů, padne obvinění právě na něj, na nevinného mladíka. Jacques se vydává na útěk, ale v patách je mu hned několik nájemných vrahů. Osamělý kovboj bude muset uprostřed pouště bojovat nejen s těžkým terénem a cynickými zabijáky, ale také se svými vlastními démony. A právě na tomto osobním souboji bude nejvíc záležet. To rozhodne, jestli se Jacques dožije nového východu slunce. (oficiální text distributora)




Matli
Matli
8 300 bodů
4
Vidět dvě velká filmová jména jako jsou Robert Rodriguez, Guillermo del Toro v jednom filmu a navíc hrát, to jsem musel vidět. A můj oblíbený neherec Wiillem Dafoeeee se do své bezvýznamné role opět vžil jako kdyby to byla role jeho života. Film sám o sobě nabízí jednoduchou zápletku a hodně divnej scénář, ideální jako pozadí při pařbě:-) Nejvíce mě iritovala kamera, něco tak laciného se jen tak nevidí. Malé bezvýznamné plus dávám hudbě, resp. písničkám, hned se kouknu po soundtracku :)
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
3.5
Nevím, koho napadlo, že tohle je western. 90 minut jsme přemýšleli, co to vlastně je a o čem že to vlastně je. Willem Dafoe se do role otce Ramireze skutečně plně vžil, legenda televizních seriálů Michelle Forbes jako Mary byla pěkná, i když s bradavičkou na bradě, Olivier Martinez jako potulný kovboj Jacques byl docela sexy, ale co dál?!! V závěrečné poněkud snad westernovské scéně boje zaznívala zajímavá hudba, jejímž autorem byl Vince Clarke. Scénář, na němž se podíleli hned tři pánové – Hunter Carson, Rune Bendixen (jinak režisér filmu) a Majken Gilmartin – byl opravdu HODNĚ divný a ani taková jména jako Robert Rodriguez nebo Guillermo del Toro ho nemohla zachránit. Bohužel – 35%, ani o bodík víc.

Dodatečné informace

Původní název:
Bullfighter (více)
  • USA Toreador zkázy
  • USA Bullfighter
Země původu:
USA
Čeština:
Toreador zkázy je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch