Ten svetr si nesvlíkej

66%
Ten svetr si nesvlíkej
Plakát traileru

Rodině Novákových vládne pevnou rukou pedasntický otec. Ovšem poté, co se nechá přesvědčit, že lázeňský pobyt mu jen prospěje, nastane ráj. Zákazy mohou být porušeny, příkazy nevykonány. Pak ovšem zvědavá paní Nováková otevře dopis pro manžela a zjistí, že vzorný pedant má nemanželské dítě.




Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
V sedmdesátých a na začátku osmdesátých let se natočilo spousta perfektních komedií. Tento velmi dobře a řekl bych klasicky obsazený film se ovšem příliš nepovedl. Nic mi na něm nevadí a klidně se na něj občas znovu podívám, ale nepřináší mi nic navíc. Potrhlá komedie s obyčejnou zápletkou. Prostě na mě ten příběh nějak nezafungoval.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Pedantský Nárožný ve výborné komedii, co nenudí a po celou dobu baví.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
8.5
"Formuluj přesně", vynikající hláška pedantského Petra Nárožného jako hlavy rodiny, pro kterou bych ho v reálu pravděpodobně zabila, ale ve filmu se vždycky "odrovnám". Další scéna, při které se náramně bavím, nastává v okamžiku balení do lázní: "Neříkej soustavně králíkovi kočka, já to prostě nesnesu!... A dej sem tu kočku!" "Nestůj nade mnou, vydýcháváš mi vzduch" (paní Zázvorková) je rovněž skvělá hláška! Jo, jo, i socialistická komedie může pobavit. Nechodili jsme jen šedými ulicemi s uplakanýma očima!!

Dodatečné informace

Původní název:
Ten svetr si nesvlíkej (více)
  • Československo Ten svetr si nesvlíkej
Premiéra v ČR:
1. 8. 1981
Země původu:
Československo, Česká republika, Slovenská republika
Čeština:
Ten svetr si nesvlíkej je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch