Columbo

73%

Komentáře a recenze 13

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7.5
Peter Falk je Columbo a Columbo je Petr Falk. Tohle je naprostá legenda mezi kriminálními seriály a to hlavně díky tomuto skvělému detektivovi jemuž Falk vtiskl nezapomenutelný charakter a lehce rozpoznatelno image s velkým béžovým baloňákem. Každý díl byl něčím zajímavý a to samé platí i pro vraždy,které byly originální a neopakovaly se. Samotné vyšetřování a pokládání otázek (i té ještě jedné) to je už balada sama o sobě.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
7
Kvalita příběhů šla postupem času dolů, přesto se jedná o nadprůměrný krimiseriál. Columbo byl jen jeden a v devadesátých letech to byl jeden z nejkoukatlnějších seriálů. Zdánlivá detektivova hloupost, kterou vždy zločince zmátl byla pro Columba typická a bavilo mě to..
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
8
Columbo je můj asi nejoblíbenější detektivní seriál. Vůbec nevadí, že od začátku víme, kdo za vším stojí, stejně si to udrží mojí pozornost. Na úspěchu má samozřejmě zásluhu Peter Falk. Tenhle herec se vážně pro roli Columba narodil a nebýt jeho, seriál by jistě tak dlouho nevydržel.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3
Obehrané až to bolí. Nic inovativního v žádném díle. Jde o takový kolotoč.
p.a.douch
p.a.douch
8 339 bodů
9
Viděl jsem toho zdánlivého zmatkaře již hodně krát. Baví mě i po padesáti letech od svého vzniku. Peter Falk je v této roli nezaměnitelný. Velmi jsem uvítal uvedení na SkyShowtime a doufám, že budou i další řady.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 005 bodů
10
Přidávám se k těm, pro které jsou detektivky s tímto detektivem v "ošoupaném" baloňáku tím nejlepším a nejzajímavějším. Ačkoliv Peter Falk nebyl žádný krasavec, byl v tomto seriálu mimořádně sympatický, vůbec ne americký! Vždycky mě baví, že divák napřed vidí příběh s vraždou, takže nemusí přemýšlet, kdo je vrahem, ale sleduje, jakým způsobem Columbo přijde na to, kdo zločin spáchal. A paní Columbovou, která má plno zájmů a je jistě velice zajímavá žena, nikdo nikdy neviděl! Bezva nápad! Ha, ha!!
Pas
Pas
6 225 bodů
0.5
Otravný čmuchal v baloňáku a s doutníkem v ruce nebo držce, který má už dopředu jasno jak to všechno bylo . Pachatele si vybere sám a pak zbytek je o tom jak to na něj vše navlíknout. Místo popisku , že se jedná o žánr mystery, by se lépe slučovalo s realitou sci-fi, poněvadž pokud by řada těch jeho "případů" šla k soudu tak mu to hodí i nováček v taláru na hlavu a z poručíka by záhy byl metař.Několik málo bodíků je pouze za určitou , z dnešního pohledu,retro atmosféru.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
2
Nkdy jsem ho neměl rád. Je to příšerná nuda a Columbo je strašně nesympatickej! Viděl jsem asi 6 dílů a vždycky to bylo utrpení.
saboter
saboter
3 564 bodů
10
Další z legend serialových vražd které nesklamou a zase platí že
  • Peter Falk
  • originální pojetí vražd
  • stylizace
  • novodobé verze
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
8.5
Na Petera Falka (Columbo) nedám dopustit,naprosto nejlepší detektivní seriál.Vždy si našel cestičku aby vypátral vraha,"většinou" řeší případy bohatých lidí,kteří Columba podcení,když přijede s polorozpadlým starým autem,starým kabátem,rozcuchaným učesem a s polorozpadlým doutníkem v puse,ale pozor: pokud jde na večírek velký gentleman.A ještě to neustálé brnkání vrahových nervů když se 3x vrací,že na něco zapomněl.Na vyřešení případu vrahovy vše krásně dopodrobna a srozumitelně vysvětlí,že si dodnes trhá vlasy ve vězení.