Americký ninja 2

48%
Americký ninja 2
Americký ninja 2
V přístavním městečku na jednom z ostrovů v Karibském moři, kde stojí základna námořní pěchoty, se už delší dobu za podivných okolností ztrácejí dobře vycvičení američtí vojáci přímo ze strážních stanovišť. Právě sem přijíždí na příkaz značně znepokojeného velení mlčenlivý ranger Joe Armstrong se svým černým parťákem Curtisem Jacksonem, aby vše vyšetřili. Zjistí, že za únosy jsou tajemní ninjové, kteří pracují pro nechutně bohatého padoucha, mocného obchodníka s drogami, jenž z nich s pomocí neznámé látky vyrábí poslušné nemyslící stroje perfektně ovládající kung fu, které pak rozšiřují řady jeho malé soukromé armády. Zneužívá k tomu revolučního objevu profesora Sanborna, kterého drží ve svém sídle a nutí ho ke spolupráci výhružkami, týkajícími se zejména života a zdraví jeho krásné dcery Alicie Sanborn. Joe a Curtis musejí při svém pátrání bojovat nejen s armádou přeprogramovaných ninjů, ale také s nepřátelskými a značně zkorumpovanými místními úřady. Přesto se jim daří postupovat vpřed a nakonec proniknout i do přísně střežené pevnosti s "továrnou" na nové bojovníky. Tady se však proti nim postaví přesila v takové síle, že se zdá nemožné dostat se ven se zdravou kůží.



martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
7
Druhý snímek série o ´Americkém ninjovi´ se opět veze na jednoduchosti a jisté přímočarosti. Tvůrci jen přidali trochu více humoru a zaměřili se na větší množství akčních scén, neboť si to diváci vyžadovali. A tak se opět Michael Dudikoff setkal se Stevem Jamesem a společně se vrátili do svých rolí. Tentokrát mají co dělat se šílencem pohrávajícím si s lidskými geny, které upravoval tak, aby se z ninja bojovníků stali vyloženě zabijáci. Ale co si budeme povídat, pořád to byli břídilové. Spousta klišé a nelogičností, ale takové prostě osmdesátky byli a z nostalgického hlediska se stále jedná o jeden s povedených akčních videosnímků své doby. Zkrátka stará dobrá akční práce.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4
Velký pád dolů. Bitky ještě drží tento film nad vodou.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
9
"Muži v černém, neříká ti to něco?" Druhý díl Ninjovské série je podle mého názoru, lepší než jednička. "Leo on snad není člověk." Promakanější souboje, dobrý záporák a soundtrack. - 90%.

Dodatečné informace

Původní název:
American Fighter 2 - Der Auftrag (více)
  • USA Americký ninja 2
  • USA American Fighter 2 - Der Auftrag
  • USA American Fighter 2 - Die Konfrontation
  • USA American Ninja 2
  • USA American ninja 2 - I sygrousi
  • USA American Ninja 2: The Confrontation
  • USA Americký nindža 2
  • USA Amerykanski ninja 2
  • USA A Volta do Guerreiro Americano
  • USA El guerrero americano II
  • USA Le ninja blanc
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Americký ninja 2