Nástrahy velkoměsta

73%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
4.5
Pro mne jsou Nástrahy velkoměsta obrovským zklamáním. Čekal jsem šílenou komedii ve stylu Fantozziho,ale to jsem bohužel nedostal. Humor na mne příliš nefungoval a pokud jsem se dvakrát pořádně zasmál,tak to je i možná moc. Hlavní hrdina byl až příliš velký primitiv a nebyl mi dvakrát sympatický,proto jsem se s jeho problémy mohl jen těžko ztotožnit.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6.5
Šílená blbost, ale občas pobaví. Správně buranský vydařený úvod vystřídá hluchá pasáž a film jde pomalu dolů. Občas se ale objeví pořádný zasekl do Bránice diváka. Závěr je dosti odfláknutý a tak nějak působí i film jako celek.. zvláštní komedie, která pobaví i ukolébá.
Fingon
16 886 bodů
8
Dlouho jsem se rozhodoval, jestli je to geniální, nebo naprosto šitovní. Burani ve městě na italský způsob.
lamps
lamps
15 156 bodů
8
Jeden z mých nejoblíbenějších italských filmů vůbec. Pánové Castellano a Moccia skutečně nápady nešetřili a všechny skvělé hlášky a bláznivé situace se na poprvé ani nedají zaznamenat. Nevím, co bych měl vyzdvihnout nejdříve, jestli stříhání nehtů. nejprostornější byt světa nebo sledování vlaku. Prostě a jednoduše, tomuto snímku byste se neměli vyhýbat, protože takové roztomilé a opravdu vtipné komedie se vidí málokdy.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
6
Tohle komediální dílko s lety značně vyvonělo, asi pecka pro dítě normalizace, kdy těch filmů ze západu bylo opravdu poskrovnu, ale karikatura vidláků a naopak městského neustálého shonu je vykreslena značně primitivně a moc jsem se nenasmál. Trochu buranský styl komediálnosti bez života a šarmu. Opravdu výborná je scénka s předváděním supermoderního bytu, ta se opravdu povedla.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 385 bodů
8
"Já mám zaplacené daně, tak mám právo se zabít!"
leafroller
leafroller
3 023 bodů
8.5
Humor je sice poplatný své době, ale já měl to štěstí, že jsem ho v té době také poprvé viděl. No co říct....salvy smíchu. Dnes už se pravda tolik nechlámu, to ale nic neubírá svěžesti a italskosti této komedošky, navíc opatřené vynikajícím dabingem. Chléb dejž nám vezdejší a pokud možno česrtvej:-)