Nástrahy velkoměsta

73%
Nástrahy velkoměsta
Plakát traileru
Artemio je obyčejný venkovský farmář, dokonalý typ burana a vidláka. Stará se o své políčko, kydá hnůj, odhání všivé vrány, uniká nástrahám vdavekchtivé uhraté Maria-Rosy a bydlí se svou matkou v domě, jenž se jen stěží dá nazvat sladkým domovem. Když opět nastane čas jeho narozenin, a Artemio s hrůzou zjišťuje, že již čtyřicátých, uvědomí si, že dosud byl nejdále za humny. A tak se rozhodne na traktoru vyrazit do Milána za svým úspěšným příbuzným Severinem Cicerchiou. To že je Severino zloděj zjistí až ve chvíli, kdy se s ním dělí o ukradené kabelky. Jenže Artemio je čestný a tak se rozhodne kabelku vrátit a tak pozná Angelu, svou velkou lásku. Jenže zabydlet se v neznámém nepřátelském městě a získat srdce své dámy je pro vesnického naivku náročnější, než to na první pohled vypadalo.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4.5
Pro mne jsou Nástrahy velkoměsta obrovským zklamáním. Čekal jsem šílenou komedii ve stylu Fantozziho,ale to jsem bohužel nedostal. Humor na mne příliš nefungoval a pokud jsem se dvakrát pořádně zasmál,tak to je i možná moc. Hlavní hrdina byl až příliš velký primitiv a nebyl mi dvakrát sympatický,proto jsem se s jeho problémy mohl jen těžko ztotožnit.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
Šílená blbost, ale občas pobaví. Správně buranský vydařený úvod vystřídá hluchá pasáž a film jde pomalu dolů. Občas se ale objeví pořádný zasekl do Bránice diváka. Závěr je dosti odfláknutý a tak nějak působí i film jako celek.. zvláštní komedie, která pobaví i ukolébá.
Fingon
16 886 bodů
8
Dlouho jsem se rozhodoval, jestli je to geniální, nebo naprosto šitovní. Burani ve městě na italský způsob.

Dodatečné informace

Původní název:
Der Junge vom Land (více)
  • Itálie Nástrahy velkoměsta
  • Itálie Der Junge vom Land
  • Itálie Nástrahy veľkomesta
  • Itálie Ragazzo di campagna, Il
Země původu:
Itálie
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné