Antropophagus

54%
Antropophagus
Plakát traileru
Skupinka přátel vyráží na zdánlivě opuštěný ostrov, kde jsou podrobeni sérii pronásledování a krvavých útoků děsivého kanibala.



lamps
lamps
15 156 bodů
1.5
Unylý hororový blivajz, který doporučuje jako instruktáž sedm z deseti kanibalů a nula z deseti schopných filmařů. Že je hudba debilní, to bych překousl, ale to věčně stagnující dění a absence jakékoli zapamatování hodné scény (snad kromě té úplně poslední) jsou markantní. Zvrhlý Cannibal Holocaust je oproti tomuhle film na intelektuální i filmařské úrovni..
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Nato, že jsem od toho naprosto nic nečekal, tak jsem se slušně pobavil. Samozřejmě se nejedná o něco převratného, ale za povšimnutí a následné shlédnutí to rozhodně stojí. Sice je to ze začátku hodně nudné, ale s postupem času se to začne rozjíždět do slušného atmosferického a napínavého hororu s pomateným kanibalem. Dokonce jsem se dočkal i několika gore scén, které byly opravdu nechutné (kdo viděl, ví o čem mluví). Možná bych dal i více, ale film má tak nesmírně otravnou hudbu, která má tendenci znásilnit uši a kazí celkový dojem z filmu.
Bretislav
Bretislav
242 bodů
10
vyborny klasicky horor,napěti a atmosfera filmu je dokonala,i kdyz je to starsí snimek,az na nektere kamery a hudba,druhy dil stoji take za podivanou,nervy drasajici skvela hororova klasika,

Dodatečné informace

Původní název:
Antropophagus (více)
  • Itálie Antropophagus
  • Itálie Man Beast
  • Itálie The Grim Reaper
Země původu:
Itálie
Ocenění:
Žádná ocenění