Katakomby

44%
Katakomby
Katakomby
Victoria se spolu s přáteli vydá do rozsáhlých pařížských katakomb, v nichž jsou pohřbeny ostatky milionů lidí. Když se dívka náhodně oddělí od svých přátel, zjišťuje, že na ni v ponurém labyrintu cosi číhá... a rozhodně to nemá přátelské úmysly!



Pete69
Pete69
29 851 bodů
5
Prvky hororu jistě najdete, toulání se s baterkou po děsivých katakombách ve mě vyvolalo pocit strachu, jinak na filmu nic zajímavého není. Horor pro nenáročné.. měl jsem trošku problém se na film dodívat, ale nakonec jsem to zvládnul. Nikdy jsem o tomto příběhu neslyšel, tak mě překvapilo, že je natočený na základě skutečných událostí - 50ˇ%
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
8
Hororový snímek veden v naprosté jednoduchosti, který zůstal krajně nepochopen. Tvůrci filmové série „Saw“ (2004 - 2023) tentokrát vsadili na obyčejnou lidskou přirozenost a v tom to zřejmě právě bude. Lidský strach dokáže v člověku vyvolat tak ohromnou panickou hrůzu, že vlivem psychicky ovlivněné představivosti to s dotyčným zamává víc, než je zdrávo. Příběh je koncipován tak, že divák ví a vidí to samé, co hlavní hrdinka Victoria. Stísněné podzemní katakomby ohromné kostnice, všude tma, podivné zvuky, stíny, ruch a… Žeby zabiják? Paranoia je tentokrát skutečně prezentována s velkým P a určitě by na místě Victorie nechtěl být nikdo. Kdo trpí klaustrofobií, nyktofobií, či obojí, ví své. Takže sledujeme počínání Victorie, která se ocitla v katakombách sama, kde se začnou dít děsivé věci. Opravdu ale vidí a slyší to, co si myslí? Není to nejoriginálnější, ani nejděsivější, ale svůj potenciál to i přesto má.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4
Za zhlédnutí ujde. Celkem obyčejný příběh. Slabší kousek.

Dodatečné informace

Původní název:
Catacombs (více)
  • USA Katakomby
  • USA Catacombs
  • USA Catacombs - Il mondo dei morti
  • USA Catacumbas
  • USA Katakombák
  • USA Katakomves
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění