Spy Kids 3D: Konec hry

46%
Spy Kids 3D: Konec hry
Robert Rodriguez (Desperado, Od soumraku do úsvitu) natočil třetí pokračování úspěšné série o dětských špionech. Tentokrát je v ohrožení Carmen, která uvízla ve virtuální realitě hry, kterou zkonstruoval nový hlavní padouch Toymaker (Sylvester Stallone). Je na Junim, aby zachránil svou sestru a vedle toho samozřejmě i svět. Ve vedlejších rolích se objeví celá plejáda známých herců.



Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
2
Ono by nestačilo,že je to hrozné samo o sobě. On to musel Rodriguez natočit i do 3D. K výsledku to teda určitě nepomohlo. Příběhově je to opět zlé stejně jako předchozí díly.Herci jsou opět zlí a jejich výkony na pováženou. Potěší tak akorát cameo Slyho,kterého prostě vždy rád vidím na plátně.
Fingon
16 886 bodů
8
Počítačové hry mám rád, i když plošinovky zrovna ne... a navíc jsem se musel obejít bez 3d brýlí. Ale jinak... Rodriguez do tohohle snímku nastrkal snad všechny významnější herce, které kdy ve svých filmech měl, a nechal je parodovat často i samy sebe, popřípadě jejich role u jiných rejžů. A i když se mi občas vybavil Tron a Robot Jox, naprosto mně odrovnal příchod Eliaha Wooda a jeho neslavný odchod v následující chvíli...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Šílené, divoké a do sytosti zábavné.

Dodatečné informace

Původní název:
Spy Kids 3-D: Game Over (více)
  • USA Spy Kids 3D: Konec hry
  • USA Spy Kids 3-D: Game Over
  • USA Dvaja pátrači 3-D: Game Over
Premiéra v ČR:
11. 12. 2003
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Spy Kids 3D: Konec hry


Powered byJustWatch