Šakalí léta

72%
Šakalí léta
Úspěšná muzikálové komedie o svobodě, nezávislosti, rudé hvězdě a rokenrolu. Odehrává se v Praze roku 1959 v okolí dejvického hotelu Internacional. Do poklidného maloměstského života nečekaně zasáhne \"muž odnikud\" mladý chuligán Bejby, který svým výstředním oblečením, kytarou a vášní pro rokenrol rozbouří stojaté vody nejen klukovského světa, ale také do světa dospělých snažících se nemyslet na lehkou dobu v níž musejí žít. Bejby svým nečekaným příchodem zasáhne do života číšnického pomocníka Edy Drábka, okrskáře Prokopa a jeho syna přezdívaného Kšanda, a svým způsobem i do života barové zpěvačky Milady a jejího manžela, arogantního estébáka Přemka.



xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
6
Pár chytlavých melodií a především nevyužitý potenciál. Hřebejk točí moc bezpečně, aby to mohlo fungovat.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Český muzikál dopadne buď skvěle jako Starci na chmelu nebo Rebelové nebo jako totální průšvih, třeba ta šílenost od Mádla a Radun, kterou radši nikdo neviděl. Šakalí léta mají dobré písničky Ivana Hlase, příběh je jalový, ale to u muzikálu bývá pravidlem, ale herecky je to slušné a zrežírované je to také dobře. Tohle je tedy ta první skupina.
lamps
lamps
15 150 bodů
6.5
Aby mě zaujal nějaký muzikál, to už musí být opravdu něco, což se tady jen potvrdilo. Taneční choerografie sice nebyly vůbec špatné a herci odvedli maximum, ale z mého pohledu strašně nesympaticky nazpívané písničky a hlavně bezpáteřní příběh to zase sráží tvrdě do kolen.

Dodatečné informace

Původní název:
Šakalí léta (více)
  • Česká republika Šakalí léta
Premiéra v ČR:
9. 12. 1993
Distributor:
TV Prima
Země původu:
Česká republika
Čeština:
Šakalí léta je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch