Zabijáci lesbických upírek

45%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Hlavní dvojka sem tam něco zahlásí, vede humorné diskuze nad gay mečem, ale to je prostě málo.Navíc upírky se pořádně ukáží až ke konci a nebýt toho, že si navzájem chvíli olizují krky, ani by člověk nepoznal, že jsou lesbické. Promarněný potenciál.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3
Hloupost, hloupost a zase hloupost ale po komediální stránce se při sledování dá alespoň trochu bavit. Britové prostě neumí a to už se opakuji.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
6
Holky jsou fajn:-P
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 356 bodů
4
Na film s tak úžasným béčkovým názvem a ratingem přístupnosti R(!!!) těžce nevyužitá příležitost. Jedna hvězda za britský humor, který scénáristům kupodivu nepodařilo úplně ubít, a druhá za výbornou scénu ve sprše.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Už jenom ten název naznačuje naprosto dementní film. Ale ono tomu tak neni! Dlouho jsem se přemlouval, abych se na tu chujovinu kouknul, ale nakonec jsem se přemluvil a vůbec toho nelituju! Byla to příšerná prdel, u který prostě vypnete a jenom se smějete tý demenci. Pár hlášek je fakt úžasnejch a zas tak špatná komedie to neni. Další podceněnej film, jenom kvůli dementnímu názvu. Člověk, kterej film odsoudil jenom kvůli tomu, jak na první pohled vypadá je u mě dement.
vaclav-pilnik
217 bodů
7.5
Ne že bych se potrhal smíchy, ale rozhodně to nebyla nuda