Fantastická čtyřka: Silver Surfer

58%

Komentáře a recenze 24

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
8
I druhý snímek o partě zvané ´Fantastická čtyřka´ je jasně zaměřen na mladší publikum a stejně jako minule to není úplně špatné. Příběh přivádí na výsluní krapet zvláštní postavu, říkající si Silver Surfer, čímž je vlastně popsáno, jak vizuálně vypadá. Jeho vlastnosti jsou však mrazivé. CGI zvláště v akčních scénách jsou na vysoké úrovní, takže mnohé akce až vyrážejí dech. Ano, sráží to na kolena jednoduchý a pro mnohé předvídatelný děj, ale to je právě pro mladší diváky ku prospěchu. A tak je snímek spíše zábavný bez brutality a drsných hlášek. Snímek stejně jako minulý pro celou rodinu.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Pořád slabší oproti současným komixovkám, ale přiznám se že mě osobně ani jeden díl FF nějak zvlášť nezklamal. Na nedělní odpoledne vůbec ne špatná volba. 6/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Tento díl je stejně dobrý jako první. Stejná úroveň. Stejná akce, možná o něco akčnější. Protivník je stejně dobrý jako oni sami.
hrumsrt
hrumsrt
9 279 bodů
0
Co to bylo?! Ulítlý nahlášovaný a supermoderní superhrdinský film. Jenže všechno je tady špatně, příběh je nejryzejší béčko. Trikově naprostá tragédie, obzvláště vede zobrazování natahování Reeda! Ani se k tomu nemám chuť nějak rozepisovat. Je to opravdu zlý. 5%
M3lios
M3lios
9 140 bodů
6
Menej podarené ale aj tak... 63%
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
2
Proč točit pokračování filmu, který se nepovedl?..Aby se nepovedl ještě víc! S Jessicou opět spokojenost::-D
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Pravdou je, že je to blbinka spíš pro dětičky, ale pravdou je taky to, že jsem se u toho dobře bavil hlavně díky trikům a krásné Jesica Alba.
kubas369
4 086 bodů
4
Ale jo proč ne! Jednička byla o něco lepší ale pořád se tu jedno o přijatelný komiksový průměr i pár skvělých nápadů se najde (např: výměna schopností). Ale to nejdůležitější u Fantastic Four je podle mého dobrý výběr ústřední hrdinské čtyřky, prostě k sobě tak nějak pasujou. Akorát ta zlá galaktická mlha stojí doopravdy za prd ani pan stříbrňák se moc nevytáhnul za to van Doom je furt klasa.
výfuk
výfuk
2 975 bodů
6
Že bych mluvil o nějaké přímě změně vůči jedničce, to se říci nedá. Extrémní zklamání to nebylo. Jen to bylo přeefektované. Hlavní potíž asi byla, že se vrátil v podstatě stejný padouch a ten kdo měl padouchem být se nakonec stal hodným. Tento film není katastrofa, ale není to taky žádný megafilm.
Edward
Edward
2 481 bodů
5
5/10