Futurama: Bender's Big Score

76%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Je to sice slabší než starší díly Futuramy,ale stále je to dost dobré. Bender je stále správný prevít,který si chce podmanit lidstvo a zbytek posádky mu dobře sekunduje. Nechybí vtip a to je hlavní. Stále je čemu se smát. Příběh není špatný a proto není divu,že se tyhle filmy rozdělily na seriál.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Ucházející oživení zrušeného seriálu, který mám moc rád. Tím spíš mě mrzí, jak moc mu celovečerní stopáž nesvědčí. nemá to tempo a kadence vtipů umírá. Bohužel z tohohle kult nebude a raději se opět podívám na staré dobré série.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
S odstupem času hodnotím rozhodně jako nejpovedenější z "Futurama movie". Další díly tomuhle filmu nesahaj ani po kolena...
M3lios
M3lios
9 141 bodů
10
Futuramu som nevidel už veky. O to viac som rád, keď zisťujem, že som stále nevidel tak úplne všetko. Piata sezóna ma so svojimi filmami úplne minula a som rád, že to teraz môžem napraviť. Síce mi takmer 90 minút na konzistentný príbeh vo Futurame pripadá ako mierny prepal, stále sa jedná o nadupanú komédiu plnú priameho, cynického a nihilistického humoru, ktorú si s odstupom času naplno užije nejeden introvert. Tento skvost je ako víno. Čím je staršie, tým je kvalitnejšie.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
6
Oproti totální poslední futuramastické katastrofě ala Futurama: Fialový trpaslík (2009) je tohle dílko alespoň vtipné a podstatně více nabité různými fórky, příjemná oddechovka, ale zdá se mi, že ani mnohem povedenějším Simpsonům tak ani Futuramě prodloužený filmový háv zkrátka nesvědčí a má sklony působit zmatečně jelikož na tenhle typ humoru je to prostě moc dlouhý formát a tak se to snaží nějak zalepit a ono to ne a ne jít jako v krátkých epizodách seriálu.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
8
futurama goes on!!!
kery-
kery-
3 671 bodů
8
Jediný film Futuramy, který si s chutí pustím znova. Narozdíl od dalších to není vyloženě jen o rejžování peněz a působí to stejně dobře, jako stará dobrá Futurama...
Fanik
Fanik
3 066 bodů
8
Stále zábavné ale řidší než seriál.
Bori02
404 bodů
6.5
První z televizních filmů k seriálu Futurama. Vracejí se v něm všechny důležité postavy z klasických dílů. Ale pořád to není tak kvalitní jako seriál. Delší filmová stopáž tomu asi nesvědčí. Pořád to ale není slabý film. Má svoje vtipné momenty, děj není špatný a další kousek příběhy Frye a jeho rodiny z roku 2000 se povedl. V seriálu vždy toto období dávalo jedny z nejdojemnějších momentů v seriálu. Celkově jsem tedy spokojen. Akorát v porovnání se seriálem film vychází o něco hůř.