Svatba mého nejlepšího přítele

65%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 308 bodů
7
Amerických romantických komedií je na trhnu tolik, že je téměř nenávidím, ale jsou i výjimky a jendou z nich je Svatba mého nejlepšího přítele. Julia Robert a Cameron Diaz byly skvělá volba. Film má hlavu a patu a místy je i humorný. Pro něžnou část populace je ve filmu i dávka romantiky. Takže.. jo, v pohodě.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Už i Julia asi ví, že pro jedno kvítí...Víc romantika než komedie, ve které potěší tehdy ještě ne tak okoukaná Cameron. 5/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Romantická komedie naruby, kde je Julia Roberts obsazena překvapivě proti typu. Přestože je její postava nejzajímavější, není ani zdaleka nejsympatičtější a ostatní herci jsou zbytečně upozaděni.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
tak trocha ina romanticka komedia s v tej dobe kralovnou romantickych filmov Juliou, ktora sa snazi ale cely film pre seba kradne vynikajuci Rupert Everett ako jej editor. vela vtipnych momentov to prilis nema, ale dost casto sa pada na zem a hlavne spieva (i ked scena v restauracii je skvela)...
Cettlovka
5 032 bodů
7
Celkem pěkná komedie.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
7.5
Půvabná americká komedie o tom, že nám vždy něco chybí, až když víme, že už to nikdy mít nebudeme. Líbí se mi nejvíce postava George Downes, jeden z lepších přátel Julii Roberts. Jinak romantika sršící vtipem.
Jamie76
Jamie76
4 257 bodů
7
Celkem blbej film Julia Roberts je tady fakt nesnesitelně kráva
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
10
Moc dobrá komedie která pobaví.
Peter12
Peter12
810 bodů
7.5
Čo som čakal to som aj dostal.Veľmi svieža komédia s veľmi hviezdnym obsadeným.J.Roberts hrala aj lepšie,v tomto filme moc nezažiarila.No ale kde jeden zlyhá,tak druhí dominuje.Narážam na C.Diaz ktorá ´ťahala celí film,aj keď nepatrí medzi moje obľúbené herečky pre mňa najlepší herecký výkon,ktorý zahrala vo filmoch.Ja si neviem predstaviť kto by mohol zahrať tak dobre naivku,ale ten jej spev,no keď to pozeral Habera asi aj ošedivel.A z hercov ma najviac pobavil a bol naozaj parádny R.Everett,ten ma bavil po celí film.A ta scéna kde všetci spievajú I Just Don't Know What To Do With Myself považujem za jednu s najlepších scén,čo sa tyka komédii-romantík vobec.
Bert
Bert
493 bodů
10
Naprosto dokonalá komedie. Julie Roberts je naprosto excelentní! Myslím, že to byla jedna z nejlepších zahraničních komedii roku 97 a velice rád se vždy znovu podívám!