Stůj, nebo maminka vystřelí!

51%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Každá akční hvězda se párkrát za kariéru mihne v nějaké komedii a tentokrát se tomu nevyhnul ani Sylvester Stallone. Celé je to valné kvality a vidět Rockyho v pleně není zrovna příjemný pohled pro jeho fanoušky. Občas jsem se i pobavil a proto těch 40%.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
3
Tento film je právem považovaný za nejhorší film se Sylvesterem Stallonem ( nepočítám-li tedy jeho začátky v erotickém průmyslu :) ) Jeho filmová matka udělala z filmu frašku první kategorie a jedinkrát jsem se nezasmál. Navíc pokusy o akční scény dopadly stejně neslavně, jako film celý.. No.. 30%, jsou i horší filmy.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Paradoxně se mi to včera líbilo víc než kdysi na vhs. Stopáž tak akorát a pár fórů se tu taky najde. S tím, že to je jeden z nejslabších Slyových filmů, se ale asi souhlasit dá.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4.5
Otravná a vlezlá to žena. Divím se, že jí Sly už dávno nezastřelil.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
"pravdepodobne najhorsi film v celom nasom solarnom systeme, vratane filmov od mimozemstanov ktore este nikdo nevidel. cervik by dokazal napisat lepsi scenar. v niektorych krajinach, v cine myslim, film vysielaju raz do tyzdna v statnej televizii a porodovost sa vdaka tomu podarila zrazit na nulu. ak by ho vysielali dva razy do tyzdna, tak verim ze do 20 rokov by cina vyhynula."... takto sa o tejto komedii vyjadril sam SLY. ja by som to tak cerne nevidel, lebo su o dost horsie filmy a to vratane i nejakych kuskov na ktorych sa stallone podielal. hlavna zapletka nie je marna, ale okrem prvych troch vtipov s prichodom mamicky to nic dalsie neponuka, teda okrem recyklacie tych istych vtipov stale dokola. akcna zapletka nie je vtipna vobec, toboz zaujimava a len potvrdzuje fakt ze roger spottiswoode nedokaze rezirovat akciu (co potvrdil neskor svojou karierou). esteze si stallone uvedomil (asi potom co videl trzby svojich komedii) ze tadialto cesta nevedie a vratil sa k akcnym peckam...
Standa.
Standa.
6 180 bodů
3
Hrozná slátanina. Tímhle Sylvester Stallone šlápl hodně vedle.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Taková akční komedie.Celkem ujde.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
8
Tak se nám ukázal i v něčem jiném a docela dobrý.