Drákulův sluha

57%
Drákulův sluha
Drákulův sluha
Frachia (Paollo Villaggio) pracuje jako realitní agent, který dostane od svého šéfa ultimátum, že když ihned neprodá dům, bude vyhozen. V jeho kanceláři se objeví zájemce o menší sídlo na víkendy. Fracchia mu nabídne hrad v Transylvánii, který patří hrabětu Vladovi, který je upír. Fracchio i se zájemcem jedou na hrad, vyjednat prodej. Vladova dcera se zamiluje do Fracchia, kterému se nezdá představa, že by se měl stát upírem.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4.5
Hororová komedie,která je ve svém jitru jen dalším snímkem ze série účetního. Paolo Villaggio zde hraje postavu Frachia,která je vlastně kopií Uga Fantozziho. Opět tak dostáváme pořádnou dávku mimiky a různého nesmyslného mumlání. Snímek občas dokáže velmi pobavit.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Hororový nádech s nezkrotným Paolem je věru děsivá kombinace. Slabší odvar, ale
  • humor
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Opět další z přiblblých italských komedií v hlavní roli s malý, tlustým Fantozim, kterého jsem nikdy nemusel a jeho styl humoru založený na jeho grimasách, pohybech těla a jeho koktavé řeči mě nikdy nebavili. Zde se k tomu přidává maximálně tupej děj, kterej chvílemi vypadá jako parodie na Draculu, ale nakonec z toho vychází jen pitomá italská komedie, téměř bez děje, která těží jen z toho, že se v hlavní roli vyskytuje Paolo Villaggio, legenda italských komedií. Pro mě je pořád symbolem italských komedií dvojice Hill + Spencer. Villaggio mě nebaví.

Dodatečné informace

Původní název:
Drákulův sluha (více)
  • Itálie Drákulův sluha
  • Itálie Fracchia contro Dracula
  • Itálie Zwei Vollidioten schlagen zu
Země původu:
Itálie
Tržby:
0,21 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Drákulův sluha