Nezvaná

65%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Ikdyž je pointa (i díky debilnímu svk názvu) lehce odhalitelná a lekačky u mě nefungovaly, tak jak by asi měly, jedná se rozhodně o zajímavou duchařinu. Problém je, že podobných filmů v posledních letech vznikla strašná spousta a vyniknout už se podaří málokterému. 5/10
lamps
lamps
15 156 bodů
5.5
Nezvaná nedělá svému žánru žádnou ostudu a za svůj pečlivě vyprávěný a zakončený příběh si zaslouží uznání, ale z šedi průměru by v mých očích vyplula jedině tehdy, kdyby oblečení hlavních protagonistek bylo mnohem více přiléhavé, nebo nejlépe žádné..
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
8
Další remake nějakého asijského duchařského hororu, který jsem samozřejmě neviděl. Takže nemůžu porovnávat, ikdyž jsem přesvědčen, že asijská verze bude mnohem lepší. Ovšem po shlédnutí této americké verze musím konstatovat, že film jako hororová duchařina funguje. Je zde pár lekaček, solidní děj, ale především finální zvratová pointa, kterou jsem sice očekával, ale dokázala překvapit a díky tvůrcům za ní. Herecké obsazení nebylo nejhorší, a prostředí s domem u jezera filmu dodalo ještě více hororové atmosféry.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
5.5
Po několikáté okopírovaná schizofrenní postava s občasnými halucinacemi. Další film s naprosto předvídatelným koncem, ale tak zase nebudu tvrdit, že to bylo úplně špatný, to zase ne. Bylo tam pár slušných lekaček. Přiznám se, že jsem se na tenhle film koukal spíš kvůli Arrielle Kebbel a Emily Browning, protože na ty je docela hezký pohled.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
8
Velké překvapení se skvělým závěrem. Trošku mi chybí v žánru mysteriózní. Prvky hororu byly super. Škoda, že takových povedených "děl" není víc. Nechal jsem se parádně vodit za nos až do konce :).
krakenvalo
krakenvalo
1 452 bodů
10
Fakt bomba film a hlavne ten konec filmu je bomba nieje čo dodať tieš 100%
Peter12
Peter12
810 bodů
8.5
Horory a thrillery pozerám zasadne v noci,aby to malo grády,ale tento film ma nielenže nevystrašil,ale aj ľakačky boli len priemer.Tak može byt aj cez deň na pozretie.Príbeh je docela zaujímavý,ale veľmi predvídateľný.Ale musím podotknúť,že príbehovo ma to veľmi bavilo a dve sestry v podobe E.Browning a A.Kebbel dotvárali tomuto filmu štýl a šarm.Jedine čo ma sralo je strašná predvídateľnosť,Anna ako prišla domov a rozprávala sa so sestrou Alex,nik iný Alex neoslovil a ani za 10mes.za nou nebola.prečo asi?To bolo hneď jasne,ale viac menej som spokojný.