Igor

59%
Igor
Ve světě plném šílených vědců a zlomyslných vynálezů jistý nadaný, i když hrbatý asistent pracující v laboratořích jednoho ze zlotřilých profesorů sní o tom, že se sám také stane šíleným vědcem a vyhraje letošní ročník pravidelně pořádaného Festivalu monster.



hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Příjemný animák, který mi svou atmosférou zpočátku připomínal Burtonovy animované příběhy. Hlavně skvělé vedlejší postavy (mozek Brian a hláškující nesmrtelný králík toužící po smrti v podání Steva Buscemiho) tahaly tenhle film do vyšší ligy. Boužel, když už tam měli nakročeno, sjel snímek na tu typicky dětskou cestu (jsme přece animák) a ke všelijakému moralizování, které sice extrémně nevadilo, ale na druhou stranu trošičku zamrzelo, vzhledem k možnostem, které tady byly. 6/10
Fingon
16 886 bodů
6
I když mě zaujala makabrózní atmosféra parodující Frankensteina (každý Zlý vědec má nějaké německé příjmení) a jsem si vědom toho, že každý takový vědec má svého hrbatého Igora (viz. Zeměplocha nebo Mladý Frankenstein a jeho Eye-gore), Igor mě dlouhou dobu ne a ne chytnout... až do okamžiku, kdy začala Eva "zkoušet." Jestli někoho dostala hláška s Braindead, mně zase totálně rozsekala citace Sunset Blvd. - "Mr. DeMille, I'm ready for my close-up."

Dodatečné informace

Původní název:
Igor (více)
  • Francie Igor
Země původu:
Francie, USA
Rozpočet:
25 mil. USD
Tržby:
30,7 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch