Stopy krve

32%
Stopy krve
Stopy krve
Anna pracuje jako kurýr. Při doručení zásilky se pomiluje s podivných cizím mužem. Provinění. Hned druhý den odjede se svým přítelem Michaelem na výlet na kolech. V horách si užívají volna a romantiky v nádherné přírodě. Výčitky. Tajemný milenec je vystopuje a Michaela brutálně zavraždí. Trest. Na řadě je Anna. Strach. Ta se zoufale snaží vybojovat svůj život. Bolest. Vražedná jízda na horských kolech po těch nejstrmějších svazích, boj o přežití, kde každá cesta vede ke krvavému konci.



Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
2
Tohle fakt nechceš :D Nádherná výprava do minulosti za Německou úžasnou kamerou a dokonalým střihem! Hééj to byla taková píčovina, nechutně natočený, debilně zahraný a děj? To Němci asi neznají, prostě bulšit největšího kalibru, jedna hvězdička za to, že jsem se u pár scén vážně bavil.
kery-
kery-
3 671 bodů
2
Ježiš to byla sračka..Film mimo jiných hovadin nabízí až téměř neuvěřitelný vývoj hlavní postavy, jejíž charakter během celé hodiny a půl lítá jak na horské dráze; vraha, který podle časové osy dokáže skákat jako Star Warsový týpek z filmu Jumper a v neposlední řadě pár tvrdých chlapů, ať už s loveckou puškou, sekerou a nebo policejní pistolí, se kterými si nadpřirozený chlapík s ocelovými lítky hravě poradí..Hrusní a nesympatičtí herci, děravý příběh, snad jediná světlá stránka filmu je kamera, která se sice klepala jako kdyby jí držel feták s podmírou pervitinu v krvi, ale oproti ostatním faktorům filmu si doslova užívala každou vteřinu(to nadšení berte s rezervou, jak říkám, myslím oproti zbytku co tenhle trhák nabízí) - To je také důvod, proč jsem nedal Odpad!..

Dodatečné informace

Původní název:
Blood Trails (více)
  • NSR Stopy krve
  • NSR Blood Trails
  • NSR Stopy krvi
Země původu:
NSR, Německo
Čeština:
Stopy krve je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch