Finty Dicka a Jane

68%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7.5
Jim měl delší dobu komediální sucho,ale tímto filmem se vrátil zpět na vrchol a dokázal,že to má stále v sobě. On je středobodem tohoto snímku a celé to táhne sám. Ano,je pravda,že Téa Leoni mu místy pomůže,ale tento snímek je prostě Jimův. Zápletka je fajn a dává vzniknout hromadě trefných gagu. Komedie se vším všudy.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
6
Chvílemi hodně zábavná taškařice, která však plně nevyužívá Carreyho potenciál, o jednotlivých situacích nemluvě. Vyzdvihnout si zaslouží různé minivtípky v televizních zprávách, solidní tempo, moc hezky znázorněné loupeže (sice bych nevěřil, že jde s tím přístupem něco vykrást, ale rozhodně to je vtipné!) Po celý film jsem se nenudil, ale na 4 hvězdičky mi přijde téma málo využité (jako by každý nápad, ač i v užité podobě zábavný je, byl využit jenom z půlky). Navíc, třeba Banditi mi přijdou o stupínek lepší a těm dávám 4*, proto tedy ve výsledku pro Finty Dicka a Jane pouze silnější 3*
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
8
Zdařilá komedie, ve které exceluje Jim Carrey a nebýt jeho tak by to šlo níž, protože tenhle komik zde opět předvádí to co mu jde nejlépe, je sice pravda, že se mi líbil ve vážnějších rolích, ale jenom přece je to komik a to umí ze všecho nejlépe a pro jeho starší komedie typu Ace Ventura, Blby a Blbější mám slabost a tahle komedie se mezi ně zařadit nedá, ale je i tak dost vtipná. Navíc mu zde skvěle pomáhá Téa Leoni, která rozhodně není jen jeho stínem a tvoří spolu skvěle vtipnou dvojici. Děj neni k zahození, scénář ze sebe vysype pár vtipných dialogů a gagů, režie od neznámého seriálového Parisota ujde, k tomu celkem obstojný soundtrack. Zkrátka další z povedených komedií Jima Carrey.
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
6
Filmy Jima Carreyho lze už brát za celkem kultovní produkty, ale tohle je prostě jeden z těch jeho horších filmů (což neznamená ale u něj neznamená špatnej film..). Film ve fazi kdy firma krachuje narvanej naprosto skvělejma scénama, který vám pojedou v hlavě ještě měsíc po tom co film uvidíte, bohužel pak film spadne do totalního sterotypu, kterej je zakončen koncem kterej vás vlastně ani nebaví ani nezajímá..
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
7
Vcelku dobrá komedie a velmi zábavná!
Evah
Evah
2 093 bodů
8
Vcelku povedená komedie přesně na styl filmů Jimma Carreyho, perfektně se pro tuto roli hodil. Příběh o páru, který přišel o práci a vymýšlí jak přijít k penězům. Spousta vtipných scén, nádherná herečka v hlavní roli (neskutečně podobná Emmě Thompson) a fajn příběh.
Arnarmo
Arnarmo
1 720 bodů
8
Výborná komedie, která mě nikdy nepřestane bavit. Občas trochu přehnané, což hlavně u Jima Carreyho nemusím, ale je zajímavé, že zde mi to nevadí. Navíc, i když je to s podiven, tak je to první komedie, kterou jsem s JC kdy viděl.
  • vtipné, příjemné, pohodové
  • občas přehnané
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
10
Bláznivá,šílena komedie prostě Jim Carrey.Až bolí pusa jak se člověk pořát směje.
Smazaný uživatel
0 bodů
6
Námět filmu je celkem zajímavý, ale zde špatně zpracovaný. Jim Carrey byl opět výborný, ale s Téou se mi k sobě moc nehodili, určitě již oba natočili daleko lepší komedie, než je tato. Jsem zvědavý na původní verzi z roku 1977.