Bláznivá olympiáda

60%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4.5
Komedie,která se příliš bojí zatlačit na pilu. Na jednu stranu si Blaustein zvolil ožehavé téma,ale na druhou stranu se z něj bál pořádně něco vytěžit. Johny Knoxville se pro takovou roli hodil a mezi postižené výborně zapadl. Snímek nabízí i pár zábavných míst,které jsou spíše úsměvné,než abych se u nich popadal za břicho.
blazma
blazma
4 928 bodů
6
Pana Knoxvillea nemám moc v lásce a ani tento film mě nijak nenatchnul, nic méně musím uznat že jako celkový obázek a hodně s odstupem.. opravdu hodně s odstupem, to v určitých chvílích nemusí být až tak špatný. Jenže když si vyberete špatnou dobu kdy si tento film zapnete, velmi rychle to hodíte do koše s cedulí už nikdy.
Cortyx
1 571 bodů
8
"poskrabal si mi CDcko,poskrabal si mi CD" . Je to velice zvlastni tip komedie a i kdyz jsem si to nemyslel,tak jsem se nakonec dobre bavil :))
siginho
siginho
649 bodů
7
Dobrá sranda. jen se mi moc nelíbí dělat si legraci z postižených. Ale pokud to pravdu hráli mentoši, tak smekám.
kapi128
318 bodů
5.5
Pribeh Johnnyho co potrebuje prachy a tak si udela prdel z retardu a soutezi na olympiade a muze vyhrat nejaky obnos.Moc se mu to tedy nedari a retardi mu davaj pekne na prdel.No nic,dalo se koukat,ale podruhe bych neprahnul videt tento film.
roxet
roxet
293 bodů
0.5
Absolutní trapárna a hovadina.