Jeden den v New Yorku

47%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 697 bodů
5
Teenage komedie, která je pro mě jakž takž stravitelná. Přiměřeně nablblé, pár humorných scén se taky najde. Už několikrát jsem řekl, že nejsem cílová skupina pro tyto filmy. Tohle ale není tak strašné, proto mohu ohodnotit krásnými padesáti procenty :)
Matli
Matli
8 300 bodů
4
Na sestry Olsenovic jsem čekal, že to bude větší šhit, ale celkem to i šlo (hlavně že to zaujalo tříletý zlobivý dítě a to už je co říct). Na holky se hezky koukalo (nemyslím hereckou stránku) a Jared Padalecki svojí přítomností překvapil, ikdyž se nějak zvlášť nepředvedl. 26%
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 385 bodů
4
Jako mnoho jiných jsem to viděl v autobuse mezi Prahou a Brnem.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
5
Celkem dobrá a také místy zábavná komedie.Tento film stojí alespoň za jedno shlédnutí.Dobré třeba na dlouhý víkend.Olsenky nemusím,ale tento film je vcelku dobrý.Celkem zábava.Olsenky zde odvedly jako rozdílné sestry dobré výkony.
Kuca25
2 132 bodů
4
Překvapivě docela zábavná oddechovka. Zápletka nic extra. Ale na holky se pěkně kouká. Film musíte vidět když budete v klidu například při odpočinku tak je film vcelku zábava. Celkem zábava ale film si po druhé už asi nepustím.
jajsemviktor_
jajsemviktor_
621 bodů
6
Není to objektivně úplně ten nejlepší film, není to ta nejlepśí komedie, ale já to žeru. Je to asi tím, že jsem to viděl v ten pravý čas, možná je to proto, že tyhle komedie z přelomu tisíci letí zkrátka můžu, nejspíš je to však kvůli Olsenkám. Zkrátka tento film žeru, sednul mi a zkrátka Olsenky no