Scooby-Doo

60%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7
Už od dětství miluju seriál Scooby Doo a i proto jsem si nemohl nechat ujít tento snímek. Vlastně se ke mně dostal úplnou náhodou,protože jsem ani netušil,že nějaký hraný film je. Měl jsem obrovské štěstí,že se tak stalo,protože mne snímek ohromně bavil a digitální Scooby je prostě geniální. Obsazení je taktéž výborné a úplně jsem hleděl kolik známých tváří ve snímku účinkuje. Příběh je takový typický "Scooby-Doo" a to je jen dobře,protože jsem dostal vše co jsem jako fanda seriálu očekával.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
3.5
Ne a ne.. Prostě se na toho umělohmotného psa nemůžu dívat. :)
Fingon
16 886 bodů
6
Vždycky jsem měl slabost pro Velmu a ani tady není špatná, ale je to asi to nejlepší, co první hraný Scooby přináší. Druhý je MNOHEM horší.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Jako náhradu nějakého ohraného seriálu je toto ideální společník pro pobavení. Jen se divák musí odvázat a vyřadit mozek na chvíli z provozu.
blazma
blazma
4 928 bodů
6
Scooby a jeho parta, byla většinou doména animáků, takže když přijde filmová verze pouze s tím že Scooby je animovaný začnete se trošku strachovat ať to nevypadá až moc uměle. Navíc je to věc pro děti, takže dospěláckou zápletku nehledejte a drží se to animovaných fyzikálních zákonů podobně jako ve space jamu,.. jenže Space jam funguje a tohle taky.
saboter
saboter
3 564 bodů
9
Výborná komedie se známím komickým psem.
alexik789
2 512 bodů
2
Jako seriál, výborný. Jako film, už nikdy víc.
Edward
Edward
2 481 bodů
7
7/10
Izmo1_2_3_
Izmo1_2_3_
1 157 bodů
4
Já mám rád seriál Scooby-Doo ale co se mi nelíbí je když uděláte o tom film který není takový jak bych si představoval, největší problém tohohle filmu je ta hloupá komedie která je tady v některých momentech povedená ale v některých je zase naprosto otravná což se tady opakovalo častěji, další co mi taky vadí jsou postavy které jsou velice ploché, jedině kde mají hloubku tak to je na začátku a na konci filmu, CGI se mi líbilo ze začátku ale když se ukázaly ty příšery tak už to nebylo tak dobrý jak předtím ale i tak se nejedná o to nejhorší CGI, hodnotím Postavy 3/10 Příběh 3/10 Komedie 3/10 CGI 6/10 Celkově hodnotím⭐⭐ 3/10